Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg har lovet en kollega at bage lidt til hende og når man nu er i sving, kan man jo lige så godt lave en dobbelt portion
Oven i den gode smag kan man glæde sig over glutenfri knækbrød, som er billige at bage. Alle ingredienser blandes godt sammen, hvorefter dejen deles i tre dele
Jeg er ret vild med knækbrød – så meget at vi altid har en eller anden form liggende i køkkenskabet. Alle de tørre ingredienser røres sammen og overhældes med olie og vand, hvorefter det kort æltes til en fast klump
J. e. g. l. a. v. r. f. k. t. i. s. d. h. n. æ. b. ø. o. m. u. ,. å. j. p. D. 6. 0. 3. 5. 1. 8. /. 2. K. R. P. H. F. L. y. B. M. S. z. C. -. E. G. T. c. ) g
Har forsøgt en opskrift som ikke var så porøs som den tidligere. Og jeg synes det lykkedes meget godt. Opskriften er fra madbanditten og rettet lidt til
Knækbrød med kerner, et sund lille mellemmåltid og så er det super nemt og hurtigt at lave. Har altid nogle til at stå til når jeg lige mangler lidt knas
Her får du opskriften på de lækreste knækbrød som er lavet af rugbrøds rester. Så slut med at smide gammel rugbrød ud, det bliver til de lækreste knækbrød
Tilsæt vand og olie, og rør dejen godt sammen – ja, den skal være klistret. Rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir, læg det hele over på en bageplade og fjern det øverste lag papir
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.