Flødeosten lægges oven på kyllingeni små klumper og tilsidst lægges de halve tomater ovenpå - de drysse forsigtigmedlidt salt - der skal ikke mere på kyllingen
Kom risenei kogende vand med salt. Græsk farsbrød er også en af de retter jeg har haft lavet gennem mange år - og opskriften stammer fra de gamle Karolinebøger
En dejlig salat som tilbehørtil kød. Salatbladene skylles og tørres i en salatslynge. Serranoskinkenklippesimindrefirkanter og lægges på en bagplade på noget bagepapir
Men allerførst denne cremedepastaretmedkylling, svampe, friskspinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Pastai en lækker cremet pestosaucemed stegt kylling og cherrytomater. Pastaipestosauce m. Skær kyllingeni tern og steg dem af i en dyb pande eller gryde medlidtolie,krydder kødet medlidt salt og peber
Tilsidst samles retten ved at komme pastaen over i gryden medkyllingeblandingen sammen medfint hakket forårsløg, smages tilmed en god portion revet parmesan, salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.