i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. W. o. k. '. e. n. r. a. f. d. s. t. ,. h. v. u. l. m. g. p. ø. b. D. c. y. å. j. K. C. w. 2. 1. 5. 0. 4. 3. x. æ. /. F. S. H
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. W. o. k. m. e. d. r. s. n. å. l. g. y. D. w. t. a. b. p. c. 3. 0. v. æ. K. ,. f. ø. O. 4. 1. h. 2. -. /. 8. %. C. u. F. V
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. r. d. u. p. å. ". s. k. m. ø. v. e. n. K. l. h. y. a. t. f. g. o. C. B. z. ,. j. b. -. ). T. 4. 6. 0. 7. 5. 2. ̊. æ. 1. /. 3. c. (. w
Koriander, ris eller ægnudler. Dup kyllingekødet tørt, skær det i 3 – 4 cm store tern og drys dem med salt og peber. 400 – 500 g kyllingebrystfilet. 1 spsk olie . 2 rødløg i tykke både. 2 røde, flækkede, udkernede peberfrugter i store tern. 1 gul flækket, udkernet peberfrugt i store tern. 1 snittetspidskål eller savoykål
olie, oliven eller sesam. Saft og skal af ½ citron. mangochutney, citrongræs, ingefær, friskchili. 400 g kyllingebryst. 200 g fuldkornsris. 3 fed hvidløg . 150 g persillerod . 100 g bladselleri
Kyllingi karry Det er nok ikke første gang, du laver kyllingi karry. Kalveossobuco på grillmed rød linsemos Dette er en rigtig hyggeret, så det skal være en dag, du har god tid
i Netto og selvom det er dobbelt af en budget-kylling, så synes jeg, at det er det værd. Imensristeslidt mandelflager, steges bacontern og blancheres lidtfriske grønne bønner, som blandes med en færdigeperlebyg og klat smør
Snitimens grøntsagerne, hæld dem ved kyllingen (på nær broccoli) og lad dem stege medi ca. Jeg har ofte lavet wok, dog ikkemed kokosmælk, så det var på tide at få det prøvet af
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.