Steg kyllingebryst på en pande ilidtolieog krydr med salt og peber. Retten er let at lave og er en god hverdagsret, der ikkeligger for tungt i maven, men som ogsåsamtidig kan pyntes medlidtfriskpersilleog serveres med lækkert brød og salat og derved blive en ret, der sagtens kan serveres for gæster også
Surr rødløken oghvitløkeni smør til den er myk i en kjele med tykk bunn. Tilsett mascarpone ost og en neve hakket fersk basilikumitomatsausenog la dette koke opp
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. M. a. n. g. e. c. h. r. y. t. o. m. k. ø. v. D. d. j. ,. f. u. l. S. æ. s. å. 4. b. 2. 1. /. w. p. F. R. -. J. P
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. e. g. h
Kartoflerne ogkyllingen passer sig selv i ovnen mens du laver salaten. Læg kyllingestykkerne ovenpå. Vend kartoflerne medolie, salt og peber og læg dem i et ovnfast fad sammen medoliven
Smid så kyllingeni en tagine, og lad løgene gøre selskab sammen medrosinerne, safran og vand. Pynt med de resterende hakkede koriander, og så er der serveret …
Salaten består af agurk befriet for kerner og skåret i små, kvarte skiver, snitbønneri skrå skiver, asparges i mundrette stykker, melon i små kugler samt hakket dildoglidtolivenolie
Start med at brune kyllingen på alle siderilidt smør ogolie. Så er det tilbagemedkyllingen. Herefter smider du tomater, rosmarin, timianogoliveniog smager tilmed salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.