1 olie
(til stegning)Kom det hakkede kyllingekød op i en skål sammen med salt. Rør det godt sammen, og lad det stå i 10 minutter. Rør havregryn og æg i. Pres hvidløg, og hak rødløg, persille og spinat fint. Skær peberfrugten i små tern. Rør det hele i farsen sammen med pestoen, hvis du vælger at bruge det. Smuldr fetaen over, og bland det forsigtigt i. Lad farsen hvile i køleskabet i 25-30 minutter.
Form farsen til kyllingefrikadeller, og steg dem i olie på en pande ved middel varme, til de er helt gennemstegte. Tweet Indsendt af Mette Lange d. 22.05.17. Kategori: Madretter › Frikadeller
, så det er ikke fordi der eksperimenteres ret meget med lækre råvarer og kombinationer. med lidt friske cherrytomater, cashewnødder eller blandede salatfrø m
Stuff hver slids med en skive mozzarella ost, halv drue tomat og en basilikum blade. Placer kyllingebryster i en bageform, der er blevet belagt med non-stick bagning spray
Men hun gør det, og hun deler gerne budskabet med andre. Den her opskrift er en hyldest til dig, der lader dig inspirere, og som spiser mere og mere plantebaseret
Kommentarer
hannelorek
De er bare rigtig lækker ???
hannelorek
Jeg har lavet en god portion, fuldstændig efter opskriften. Så nu er der lidt til fryseren også ?
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.