Inden vores ferie startede lavede vi nogle lækre og saftige kyllingespydmed sød chilisauce som simpelthen smagte super godt, og derfor vil jeg gerne dele opskriften her
Her får I et bud på, hvordan man laver nogle gode kyllingespydmed en alletiders marinade, som bl. Til sidst krydrede jeg dem med allround krydderi, da de får en flot gylden farve af det, og naturligvis også mere smag
Kylling som er stegt på en pande og krydret med lidt salt og peber. I dag deler jeg opskriften på disse lækre spicy kyllingespyd som har en perfekt kombination af mange smage
Kødet sættes skiftevis med løg og peberfrugt. Serveres med ris og quinoa og friske grøntsager. Spyddende lægges på en rist over det ildfaste fad og sættes i en varm ovn med varmluft og grill og grilles ved 200 grader i 20 min - vendes efter 10 min
Til to personerKyllingespyd. Skær kyllingen i ternVend det sammen med engelsk sauce, mangochutney, sesamolie og sesamfrøLad kyllingen trække i køleskab ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.