Jeg har i samarbejde med én af Sveriges bedste kokke, Stefano Catenacci, udvalgt nogle af opskrifterne fra hans kogebog “Stefanos Italia – den stora italienska kokboken med fotografier af Joel Wåreu”, som jeg deler med jer her på bloggen
) I hvert fald er vi nu dækket ind med "treats" til nabobørnene, når de senere på eftermiddagen begynderat vimse rundt i deres fine kostumer og kime på dørene
D. e. r. f. i. n. d. s. å. u. a. t. l. g. m. k. o. p. ,. v. b. j. æ. h. …. M. N. K. U. R. ø. J. P. y. '. F. V. A. E. T. S. L. 1. G. 3. Å. z. (. ). O. c. 9. 0. %. 8. *. 6. w. -. e l
Du får ikke en bedre kilde til en ung krop (og her mener jeg ikke bare stram at se på, men stærk og vital indeni – i organer, led, hjerte/kar, hjerne og immunforsvar)
Fyldet kan du variere i det uendelige – flødeskum, vanillecreme, chokolademousse, frugtmousse, marmelader i alle farver, smørcremer, frisk frugt og hvad du ellers har fantasi til at komme i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.