Det her er en af min favorit retter, lasagne fyldt med lækre grønsager. Der er så meget smag fra grønsagerne og krydderierne og så den lækre runde smag af mornaysaucen med muskatnød
Slut afmedlasagneplader, masseraf bechamel og masseraf ost. Og i denne efterårslasagne kommer de begge til deres fulde ret og spiller godt op imod hinanden
D. e. t. r. p. a. u. g. s. i. d. n. l. æ. h. v. o. k. å. ,. m. N. b. f. j. 3. O. c. ø. M. &. y. I. V. S. -. ). Å. *. F. L. A. (. 1. 8. 2. 0. 4. 5. /. T. 7. C. H. ". B. P. E. 6. K. 9. g g
Læg delene lag på lag og afslutmed et lag revet ost på toppen. Kom dejen over på en bageplade med bagepapir og fordel den jævnt over hele pladen med en dejskraber
Fordel halvdelen af mælkesaucen i bunden af et ovnfast fad. Når jeg laver lasagne, laver jeg gerne en stor portion og laver små portions-lasagner, som jeg fryser ned
læge et lag auberginer, tomatsovs, drys lidt champignoner på og slut afmed lidt bechamelssovs. Oven på en uge med mere fed og kulhydratrig mad end sædvanligt, har jeg valgt at lave en fedt fattig lasagne uden pasta
Denne fyldige lasagne er lagt sammen af grillede auberginer og squash med en kanel-tomatsovs og ost. Hvis du har lyst til ekstra ”sovs”, så rør yoghurt med lidt sojafløde eller vand og smag til med mynte, salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.