Langt om længe kan I få opskriften på den lækreste lemoncurd. Lemoncurd3 små glasSaft og skal af 4-5 citroner (1,75 dl saft)350 g sukker175 g smør4 æg2 æggeblommerPisk æg og sukker sammen i en gryde og tilsæt smør, citronsaft og citronskal
Det er kun anden gang i mit liv, at jeg laver hjemmelavet lemoncurd. Opvarm curden ved middelvarmen under konstant omrøring, til curden tykner – det sker lige før kogepunktet
Jeg er flere gange, i de engelske opskrifter, stødt på lemoncurd. Sæt gryden over medium varme og pisk konstant indtil curden tykner (det kan være en ide, at bruge en håndmixer)
S. y. r. l. i. g. c. t. o. n. e. m. k. a. ,. u. d. b. s. v. L. ø. f. p. æ. D. å. H. 2. -. (. ). J. 1. h. U. j. T. C. 0. O. P. K. R. I. F. ½. 3. /. 4. V. N. E. A. 5. 7. l l
For nogle uger siden fik jeg den idé, at jeg ville lave LemonCurd. Jeg havde dog ikke noget særligt at bruge det til og tænkte derfor at jeg ville lave et lille bageeksperiment, hvor lemoncurd blev en del af kagen i stedet for fyld i/på kagen
-. h. j. e. m. l. a. v. t. u. g. r. N. s. å. n. i. f. o. d. ø. ,. b. y. k. …. D. æ. M. c. p. J. L. 6. 1. ½. (. ). 0. 2. 7. K. R. P. T. E. S. V. C. G. A. a l
Der er ikke noget som lune snegle med fyld af marcipan og sød lemoncurd. Disse er, til ingen overraskelse, lavet ud fra den klassiske kanelsnegl men hvor fyldet er byttet ud med marcipan og lemoncurd
Citron cheesecake med Lemoncurd fuld. Kom lemonade i en lille gryde som du varmer op. Kom lemoncurd i hullet og sørg for det ikke kommer ud til springformens kant, men at det er ostemassen der er yderst
Jeg tog et grundigt kig i skabene, der er halvtomme, og var så heldig at opdage, at jeg havde præcist de rigtige råvarer i de rigtige mængder til at lave en omgang lemoncurd
Yes, jeg havde jo stadig noget af der der lemoncurd tilbage, og jeg tænkte, at det ville gøre sig godt ovenpå en muffin, hvor det kunne gove noget surligt modspil til de ofte lidt søde kager
R. o. u. l. a. d. e. f. y. t. m. n. c. r. g. s. i. J. b. -. v. k. p. å. ø. ,. æ. M. E. D. j. 3. 1. /. 4. 2. C. F. S. h. 0. 9. V. P. L. G. B. 8. N. T. H. K
Jeg valgte at lave birkescupcakes med en kerne af syrlig og creme lemoncurd, som blev toppet med en smuk hvid marengs, der lige blev brændt en lille smule
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.