Blomkål og kikærter - det er ikke særlig påskeagtigt. Her er de brugt i en enkel og lækker lun salat. med brød til eller server den som tilbehør til kød
-. 2. 2. 2. 2. V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. U. n l
400 g grønt på frost 1 tsk karry 1 då kokosmælk 1 dl Vand 15 g maizenamel Salt 4 spsk sojasovs 4 spsk sød chilisovs Varm en pande med lidt olie og kom karryen på. Servere evt med ris , peanuts , kokosmel og ananas eller bare grøn salat , for at spare på kalorierne 400 g
lune salat med blomkål, rødløg og mango. Hvordan har du det med grønne linser. rigtig fint med dem. Start med at skylle blomkålen og del den derefter i små
← Jordbær-protein-koldskålmed sunde kammerjunkere Anmeldelse. Den passer perfekt til grillmad hen over foråret og sommeren – og den kan nemt varieres med andre pestoer eller grøntsager
Jeg er ret vild med spidskål, og det er også ofte den slags salat, sådan en simpel version med æbler, ristede cashewnødder og olivenolie-citron-honning dressing, vi får herhjemme, fordi den passer så godt til alt
Anret dem i et fad sammen med de lune asparges og smuldr feta henover. Steg dem på en pande i lidt olivenolie sammen med presset hvidløg til de er møre, men stadig har bid
Hæld dressingen over og spred med rund hånd granatæblekerner, pinje- og valnøddekerner. Læg dem på bagepapir på en bageplade og pensl dem med olivenolie og lidt salt og peber
-. 2. 2. 2. 2. 2. 2. K. a. r. t. o. f. e. l. s. k. n. v. p. å. m. d. …. h. u. g. ø. O. i. j. A. S. b. y. c. ,. q. I. æ. D. M. L. –. (. ). 4. 0. 1. ½. B. T. 5. H. V. N. J
Den blev peppet lidt op med en god friskost med hvidløg, frisk basilikum og chiliflager, så det var et både hurtigt og velsmagende måltid, som jeg sagtens kunne finde på at lave igen, hvis det skal gå lidt stærkt, og køleskabet gemmer på lidt kødrester
Scones serveres lune, jeg fortrækker dem, med noget så simpelt som smør. Man kan naturligvis også, spise dem med marmelade, honning, nutella eller lignende
-. -. 2. 2. 2. 2. 2. D. e. s. v. æ. r. t. d. å. l. i. g. b. ,. a. n. f. k. o. m. u. M. j. h. ø. p. S. y. J. O. L. R. H. U. I. 1. (. ). c. ½. 0. F. 3. 5. 4
Læg dem på fedtsugene papir og drys med salt. Kom de stegte auberginer ovenpå og drys med kikærterne. Drys med nigellafrø, sesamfrø, persille og parmesan på toppen
-. -. -. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. Y. e. s. ,. å. r. f. o. t. i. g. a. n. d. u. k. h. v. p. ø. l. j. H. æ. M. b. S. m. L. /. c. y. (. ). 5. 0. 3. 4. 1. R. P. G. D. F. T. B. K. O. q. A. N
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.