Groft kokosmel ogmørk chokolade*. grofthakket mørk chokolade* eller anden form for chokolade. Hvis du, ligesom jeg, elsker chokoladedesserter, så prøv også opskriften på avokado- og chokolademousse OG/eller sundere chokolade-trøfler (
hakket mørk chokolade. Okay så her kommer opskriften på en rigtig snasket, stærk chokoladekage, med skumfiduser og valnødder, den er selvfølgelig uden gluten
Udover intravenøst naturligvis… For det første er den glutenfri, hvilket min mave er meget glad for, og hvis du holder dig til mørk chokolade og udelader sukkeret, så kategoriserer den faktisk også LCHF (low carb high fat)
Denne chokoladekage med dadel, banan og kokos som er lavet med mandelmel er rigtig lækker. Kagen er helt uden tilsat sukker og endda også glutenfri, da der ikke er brugt mel i kagen men i stedet tilberedt med mandler og kokosmel
mørk chokolade. Denne kage smager himmelsk og kan dekoreres lige efter dit hoved. mørk chokolade. Mandelmelet og havremelet kan du lave selv ved at køre hele mandler og havregryn i en kaffekværn eller minihakker
Blend havregryn og mandler helt fint i en minihakker eller foodprocessor. Bag chokoladekagen i ca. Hæld det op i en skål, og bland det med kakao, vaniljepulver, bagepulver og salt
Jeg brugte vores yndlings chokoladekage opskrift til bunden, smurte toppen med neutral flødeost tilsat lidt vanilje og pyntede med jordbær, blåbær og chokolade
Dette er en chokoladekage med hindbærmousse, og den er bare underskøn. I er garanteret en sikker vinder med denne opskrift hvis I får gæster - jeg har endnu ikke mødt nogen der ikke er helt og aldeles pjattet med den
Chokoladekagen køles lidt af før glasuren kommes på og drysses med kokosmel. Den er en kage som smager meget af chokolade og jeg synes at den går så godt sammen med en kugle vanilje is eller frisk frugt
Til mandens og svigerfars fødselsdag havde jeg, ud over hindbærrouladen, også lavet macarons og en chokoladekage med jordbær og kirsebær på toppen - en rigtig sommerkage
Det blev i stedet denne supernemme chokoladekage, og så piftede jeg den lidt op med mokka-mint glasur og frysetørrede hindbær – bare så den så ud af lidt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.