Maddagbog for den sidste uge af mit 5. 2 eksperiment. Maddagbøger er indrømmet ret kedelige at lave hver uge og jeg skal nok prøve at være lidt mere aktiv på instagram i den kommende tid
Her får I lige min sidste maddagbog for denne omgang af whole30. Frokost var en cremet coleslaw med karse og peberrod – på siden en omgang stegt æggehvide ( mayoproduktion) samt en hakkebøf fra igår med pesto
lørdag 30/1Frikadeller med coleslaw og nybagt brødDomaine Lafond ROC epine Lirac 2007søndag 31/1Lasagne al forno med oksekød, kylllingelever, svampe og urterBurgo Viejo Rioja 2005mandag 1/2Penne a'la creme med blåmuslinger og havtaskeChablis 2007 - (husker ikke domainet)tirsdag 2/2Kogt torsk med sennepssauce, æg, rødbeder og kartoflerJacobs Creek Chardonney vintage 2008 & Domaine de Pressier Fleuri Morgon 2005onsdag 3/2Pastasalat med ananas, rucola og hvidløgskyllingChristian Bernard Reserve des grands fers Fleuri 2005torsdag 4/2Oxebeauf med bearnaise, grønne bønner og kartoflerDomaine de la garenne comte jean de belinecourt, Bandol 2005 &Domaine Pierre Labet Bourgogne Vieilles Vignes Pinot Noir 2005fredag 5/2Thaisuppe med havtaske og blåmuslingerJacobs Creek Chardonney vintage 2008lørdag 6/2Fois gras terrine med gewürtzsraminerVin D'Alcase André Scherer vendanges de la saint martin Pinot Gris 2007Wienerschnitzel med ærter, citron, peberrod, kapers, ansjoser og brasede kartoflerChateaux Segur Bordeaux Haut Medoc 2005Søndag 7/2 Dampet pighvar med kartofler, grønt og beurre blancAlsace grand cru André Scherer Gewürtztraminer Eichberg 2006
fredag 29. 01. safranpasta med hjortesugo. champagnesorbet. lørdag 30. den traditionelle tomatsuppe med nøgleben og sennep (sammen med drengene fra Det Culinariske Corps + fruer)
Dog var antallet af forsøgspersoner alarmerende lavt, plus at der ikke blev lavet en maddagbog, så de kunne se hvad de forskellige udøvere spiste ud over det de blev givet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.