K. o. r. t. e. f. n. y. å. i. p. g. a. m. ". P. c. v. s. j. d. l. æ. b. A. k. T. h. R. ø. u. D. (. ). q. H. ,. S. Å. I. V. -. 7. 5. 0. é. 1. 2. 3. 4. W. F. J. O. N. L. w. z
V. i. h. a. r. l. e. s. m. n. v. o. t. g. å. d. k. ø. u. c. ,. f. æ. p. x. 3. 0. O. j. b. -. I. y. D. T. H. B. S. 2. 5. %. 1. 7. ½. /. 4. F. 6. 8. K. 9
Spaghetti Bolognese (den rigtige slags – ikke blot hakket oksekød med en dåse hakkede tomater i). Indisk, thai og italiensk er på Top 3-listen, så jeg lavede en ordentlig omgang gammeldags spaghetti bolognese, så der kunne fryses ned til ham også, så vi altid har mad på lager til ham
Denne super lækre bolognese fra mambeno, et et hit herhjemme. Smag bolognesen til med salt og peber. Lad bolognesen simre så længe som muligt (mindst 20 min)
Spaghetti bolognese er i min terminologi spaghetti og kødsovs i en luksusudgave. Retten bliver også kaldt spaghetti alla bolognese – alla er italiensk for a la (inspireret af)
Det er noget af det vigtigste ved en god bolognese. Jo brunere kød, jo bedre bolognese. Når du kan holde bunden fri for sovs ved at skrabe kødet til siden, så er bolognesen færdig
Spaghetti med kødsauce er nok den største klassiker i enhver børnefamilie og en sikker ret på spejderlejren eller i medarbejderbespisning på en festival
E. n. l. æ. k. e. r. u. d. -. t. s. o. m. v. i. g. a. f. ). F. x. p. ,. y. j. h. b. O. R. å. ø. C. c. N. T. 1. (. 3. 0. 2. I. K. S. P. /. 4. 7. 5. L. H. B
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.