For mig var en tirsdag aften og en sød tand nok. Så her får i lige en hurtig opskrift på en nem og sjov kage, hvor både børn og voksne kan være med - Det er specielt et hit for børnene at være med til at pynte den
og såå meget nytNordiskfrajordtilbord. kærnemælk er overskudproduktet fra smørprodution og. moderne smørproduktion foregår uden syrning af fløden og meget af det kærnemælk
Og vi elsker dem endnu mere, når man kan dyppe dem i en gang god mayo-dip. Faktisk spiser vi ret store mængder er rodfrugter og mayo i løbet af vinteren og indtil alle forårets nye grønsager begynder at dukke op
P. y. h. a. J. e. g. r. s. å. m. æ. t. ,. j. k. n. p. o. d. ø. V. i. b. l. v. f. c. u. D. M. E. O. B. -. L. z. I. '. H. K. (. ). T. G. A. F. R. S. C. /. 5. 1. 2. ½. 8. 6. 3. 7. 4. 0. 9. N. Æ. . U
Nyeste tiltag for at få flere til at forstå, hvor nemt og skønt det er, at få grøntsagsluksus ind i hverdagen, er vores månedlige pop-up restaurant i Køkkenet i Din Baghave
Nogle dage var Theodor sulten på tidspunker, hvor buffeten ikke havde åben ognogle få dage havde han ikke rigtig lyst til noget af vores mad, men ville bare gerne have sit eget kendte mos
Og gerne med damp. Vi bruger kun biodynamisk eller økologisk mel fra blandt andet Aurion i Hjørring. 6 l vand1/2 pak gær1/2 spsk salt200 gram müsli40 gram rosiner40 gram tranebær450 gram økologisk fin durumTranebær/abrikos1. 1 l vand1 pk gær1/2 spsk salt60 gram abrikos60 gram tranebær300 gram havregryn300 gram grahamsmel90 gram knækket hvede720 gram hvedemelAlle deje koldhæver i min 12 timer, formes derefter i boller af ca 180 gram og bages ca 30 min ved 220 grader, afhængig af din ovn
I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.