. 1200 g
tomatpassata eller hakkede tomater på dåse
salt
peber
200 g
revet mozzarella
Til 4 personer 3 løg 2 fed hvidløg 2 bdt persille 2 bdt frisk basilikum 600 g kyllingefilet eller kyllingeinderlår 400 g pasta Ca. 1200 g tomatpassata eller hakkede tomater på dåse salt peber 200 g revet mozzarella
Tilsæt sojasauce og sød chilisauce, varm igennemog smag evt. Jeg har brugt peberfrugt, gulerødder, majs og østershatte, men ogsåbroccoli, blomkål ogdiverse rodfrugter er meget egnede
Hæld mornaysaucen over, og læg kyllingefileterneovenpå. over pågrill de sidste to minutter, hvis baconen ikke er gylden, men pas på, at den ikkebliver brændt
Nem aftensmad er altid kærkommen. Så nemt er det. Opskriften kan også sagtens bruges som basis, og vendes/fyldes med hvad køleskabet byder på af kød og grønt
Klik her og få vores gratise-kogebog med de lækreste opskrifter. Når de er gyldne, tages de op og lægges på en tallerken med fedtsugende papir (køkkenrulle)
Opskrift. Bland det hele sammen, skru ned tilmiddelvarmeog kom låget på gryden. Dem af jer, der ligesommig lever uden en opvaskemaskineog næsten hver dag vasker op i hånden, ved, hvor dejligt det kan være at lave et måltid, som ikke kræver for mange gryder, pander ogbestik
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.