Jeg fik kartofler tilberedt på denmåde første gang på Henne Kirkeby Kro for mange år siden. En pose nye kartofler fra udlandet, som bare ikke smager nye
Disse bliver tilpassprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige. Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lave de perfekte havregrynskager
Her vil jeg anbefale en god økologisk mel, for de er ofte fremstillet mere nænsomt, er uden blegemidler, giver et bedre brød og vælg gerne en hvor kim delen ikke er fjernet – det står på pakken
Hæld nu dejen ud på et meldrysset bord og rul den ud til et rektangel med en tykkelse på ca. Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbende saftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl i hånden
Stil en af de to ting foran mig, og du får et vådt smækkys lige midt i panden. Spørger du mig hvilken type fastfood jeg holder mest af svarer jeg prompte burger og hotdogs
Jeg sidder faktisk nede på Mallorca og holder ferie lige nu, men det skal da ikke snyde jer for opskriften på et dejligsommertilbehørtil fx grillet kød eller fisk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.