Denne ret har jeg spist så uendelig mange gange, den er let og lækker – voldsomt billig og når opskriften er delt ud til veninder er de vendt begejstrede tilbage
Ideen til menuen var oprindeligt "finanskrise". Del rødløgene i to og skil dem ad i lag. Del blommer fra hvider og hæld dem forsigtigt ned i olien, med lidt afstand til hinanden
Saltbagte kartofler. En skøn nem hverddagsret der ikke kan slå fejl. Dette er en af de retter hvor man nærmest ikke skal røre en finger hvillket gør den så let at lave
Ideen til menuen var oprindeligt "finanskrise". Del rødløgene i to og skil dem ad i lag. Del blommer fra hvider og hæld dem forsigtigt ned i olien, med lidt afstand til hinanden
FORORD. I en kartoffelgratin behøver der nødvendigvis ikke indgå en masse fløde. Det kan gøres med andre midler, og så stadig få en rigtig fin smag ud af den - held og lykke
Jeg fortsætter succesen, denne gang med min version af lakridskarameller. Opskriften er næsten den samme som saltkaramellerne, men med knuste lakridsbolsjer og rullet i rålakridspulver Mums
Den dampede torsk beholder saft og med den rette mængde revet limeskal, chili og korriander så fremstår torsken som et rigtig fint, smagfuldt og delikat stykke fisk
Bund af kyllingefars. Fornarm ovnen på 175 g varmluft. 400 g hakket kylling 2 æg 1 1/2 tsk salt Peber 3 spsk rugmel 1 stor reven gulerod Rør farsen sej med salt og peber
Skær den i passende stykker og fordel dem i et ildfast fad. Overhæld med halvdelen af æblemosten. 800 g Torskefilet5 dl æblemost /af efterårets dejlige æbler3 spsk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.