1 Til
4 personer 1 1/2 broccoli 1 rødløg 2 fed hvidløg 2 spsk olie 4 pølser 1/2 spsk paprika 1 1/2 spsk tomatpuré 2 ds hakkede tomater 5 dl hønsebouillon 2 dl fløde 200 g makaroni 75 g mozzarella ostSkyl broccolien, skær den i mindre buketter, og sæt dem til side. Pil rødløg, og skær det i tynde skiver. Pil hvidløg, og hak det fint. Steg rødløg og hvidløg i olien ved middel varme i fem minutter.
Skær imens pølserne i mindre stykker, og lad dem stege med løg og hvidløg i fem minutter.
Tilsæt paprika, tomatpuré, hakkede tomater, hønsebouillon og fløde, og kog blandingen op. Kom makaroni og broccoli i gryden, og kog det i ca. 6-8 minutter, eller til makaronien er al dente.
Rør mozzarellaen i retten, og servér med det samme.
grillpølser. Rens og skyl champignonerneog skær dem små tern. Vi ville have haft squash i, som i følge opskriften, men da manden herhjemme ikke kan se forskel på en squash og en aubergine, endte vi med at komme aubergine i
Jeg lagde ud i den lette og enkle ende af One-Pot-Pasta-skalaenmed en simpel spaghetti ogpølser. For nyligt forsøgte jeg mig derfor medONEPOTPASTA, og der er ingen tvivl om, at det fremover bliver en fast del af repertoiret, og det er jo heldigvis kun fantasien, der sætter grænser, så det behøver derfor ikke blive ensformigt,
Onepotpastamed kylling, svampe, spinat og bacon, lækker cremet ret. Snit alle ingredienserne og kom det hele op i en gryde (undtagen spinat) og tilsæt væsken, rør det godt rundt
Når det koger tilsæt pasta. 1En håndfuld oregano (Kan erstattes med tørret). 1Parmasan til drys på toppenTag en gryde, kom en sjat olie i og varm op. 1Skær løget og hvidløget i små tern og kom i gryden sammen med den friske oregano. 1Svits til der dufter af hvidløg og tilsæt så oksekødet. 1Tilsæt hakkede tomater, vand og boullionterning. 1Lad det koge under låg i cirka 12 minutter. Tag låget af ogkog videre i 2-3 minutter, så det sidste vand koges væk. 1Tag af varmen og tilsæt mozarellaen (i mindre stykker). 1Kan serveres med parmesan til at drysse på toppen
Lad det koge i ca. Server med revet parmesan. 2 portioner 250 g. tørret chiliSmag til med salt, peber, løgpulver og oregano1 pakke skinkestrimler Kom alle ingredienserne i en gryde og varm det op til kogepunktet. 9 minutter imens du rører et par gange og sluk for varmen. 5 minutter og smag så til med krydderier
Denne udgave af onepotpasta er en vegan style, med spaghetti, champignon, cherrytomater og urter. Verdens nemmeste og lækreste pastaretmed champignon, tomat og urter
Madopskrifter › Hverdagsmad › Nemme opskrifter › Onepot opskrifter › Onepotpasta. Hvis du gerne vil bevare sprødheden i baconen, kan du tage det op og lægge til side
Skru ned for varmen og lad det simre efter kogetiden på pakken medpasta (ca. Denne ret minder om en pastaret jeg fik meget i min barndom og gærflagerne giver en ostelignende smag til retten
Hak derefter tomater, champignoner, squash, oliven og tilsæt til panden sammen med krydderierne. Jeg havde den med til frokost i dag, og kan derfor også anbefale retten til dagen efter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.