Opskriften har jeg fundet på internette for mange år tilbage. Her er opskriften. I dag tog min familie og jeg til Bornholm på efterårsferie, så i går bagte jeg en potion morgenboller til at tage med på turen
på tværs jeg nu engang er, så blev der selvfølgelige lige lavet en smule ændringer i opskriften. Opskriften er blot snuppet fra den dejlige Amo bog (fødselsdags versionen), meeeen som den frk
Skal der lidt lækkert i madpakken så overvej disse opskrifterpå småkager eller cupcakes. Samtidig er du helt sikker på, at der ikke er nogle unødige e-numre i brødet
Opskriften tager udgangspunkt i Jette Rosendals opskriftpå bloggen Bagning med Budget – jeg har bare brugt lidt andre ingredienser hist og her alt efter, hvad jeg havde i huset, da jeg skulle bage madpakkeboller i går
Ah, jeg må vist besvare min overskrift med et "nej", men opskriftenpå træningsboller er fra bladet FitLiving og fyldt med gode ting og har et højt indhold af fibre
Jeg må bare indse, at brød er en kæmpestor del af danskernes madhverdag, så for ikke at skille mig for meget ud på madfronten i diverse sociale sammenhænge, har jeg eksperimenteret mig frem til disse dejlige madboller, som allerede ER blevet optaget i min opskriftsbog over fremover faste indslag i køkkenet
Giver ca. 12 store boller. Bland alle ingredienserne sammen og aelt dejen godt igennem. Del dejen i ca. 12 stykker og tril dem til boller, der bages ved 225°C i 10-15 minutter
Her er en alternativ opskriftpå sandwichbrød, bagt på hvedesorten kamut. Opskriften indeholder masser af væske og det giver basis for nogle store, men lette og luftige sandwichbrød
Opskriften kommer her. ost på toppen. madpakkeboller, smoothie, ristede rugbrødsstænger, avocadomos, gulerod, hele kogte æg, kødboller, omeletter med fyld af skinke, og små tomater
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.