Laks har tilligemed sæson hele året. Ovnbagtlaks – Laks er en skøn fisk. Selv folk der hævder ikke at kunne lide fisk, kan som regel lide fisk når der kommer laks på bordet
E. f. t. e. r. j. g. b. l. v. h. o. s. k. i. n. c. p. m. d. H. a. U. x. ,. å. ø. O. u. S. -. J. w. 1. (. ). T. 4. æ. 6. 0. 2. D. y. 3. B. °. C. N. I. F. k g
E. n. f. l. o. t. e. r. g. m. a. v. s. å. d. æ. p. ,. h. i. k. S. y. b. u. ø. O. ". c. j. B. T. w. z. D. I. 3. (. 4. ). 1. 5. 0. H. F. V. 9. 2. K. P. /. 6. 7. 8. A
Den smagte intet mindre end helt fantastisk, og den var supergod til laksen. Noget af det bedste ved at "lege" lidt med maden og prøve sig frem er, når man kommer frem til en ret og en smag, som er lige i øjet
Hak nødderne fint og vend dem medlaksen og salt og peber. Skær laksen i mindre stykker på ca. Snit løg og hvidløg fint og brun det i en gryde med olivenolie
Start med at tage skindet af laksen. Da jeg den anden dag købte to store lækre laksebøffer i torvehallerne, tilberedte jeg dem efter en opskrift fra kogebogen MK Bootcamp (se her)
Laksen placeres på et stykke sølvpapir med skindsiden nedad (et stk. Husker I reklamerne med Minna og Gunnar, under sloganet “det ‘ ikk så ringe endda”
N. å. r. j. e. g. h. a. n. f. d. ,. v. o. t. s. i. k. l. æ. y. u. p. b. J. ø. m. D. (. 4. ). 1. c. H. F. E. -. 5. 2. w. 3. x. S. V. 0. K. B. 6. 7. 8. 9. P. n g
H. m. d. e. n. s. k. u. l. g. t. i. h. a. v. å. p. o. b. f. -. æ. ,. ø. r. j. D. y. (. 4. ). 1. c. 0. 2. 5. ½. S. K. B. 8. 3. 6. 7. V. A. 9. O. L. N. é
Smør blandingen ud over laksen og drys herefter med de hakkede mandler. Laks er ubetinget min yndlingsfisk, og denne her opskrift er faktisk en, som jeg hapsede fra en tidligere (og snart kommende
D. e. n. r. t. b. l. i. v. o. f. u. d. m. å. ,. g. s. a. k. ø. J. -. h. j. p. L. y. 4. 1. c. 2. 0. P. 3. ½. æ. 5. 6. F. S. ). K. V. 8. é. T. (. 7. 9. n l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.