Her er lidt inspiration til jer, der er kørt død i den kedelige salat med iceberg, agurk og tomat. Opskrifterne på alt dette kommer på bloggen i ugens løb
Jeg har brugt rosenkål, som jo er en lidt udskældt grøntsag, men du kan sagtens bytte den ud medspidskål, hvidkål, rødkål eller andet, hvis din aversion er for stor
De kan i stedet for vaskes med et fugtigt stykke køkkenrulle. Derudover kan fyldet også byttes ud med, hvad du har i køleskabet, men denne kombination er hvert fald en sikker vinder
Retten kan både serveres alene, med ris/bulgur/couscous som tilbehør eller med et stykke lunt brød. Jeg skulle egentlig bare have tømt køleskabet, men slutresultatet af det projekt blev simpelthen så lækkert, at jeg synes det fortjente en opskrift
Beklæd en bradepande med et stykke bagepapir og fordel massen med en dejskraber, så bunden er ca. Du kan lave en dressing på dild, krydderier, hvidløg og cremefraiche til, at hælde ovenpå, og pynte med frisk dild
I dag får I opskriften på disse sprøde kartoffelpandekager med varmrøget lakserilette. Jeg har haft ideen om kartoffelpandekager med varmrøget lakserilette i lidt for lang tid nu
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.