Legg torskefilet over grønnsakene, krydre med salt og pepper. Tomatpestomed chili *. Skrudde ned varmen før jeg satte inn fisken -og stekte potetene videre sammen med fisken
D. e. r. i. o. v. f. ø. t. b. y. d. n. g. å. s. k. h. p. m. a. l. V. ,. I. æ. F. M. N. 2. u. j. J. 1. 0. -. E. (. 4. ). O. H. c. S. 5. R. B. 3. 6. A. é. s g
Dryp med olivenolie, salt og peber. Start med at fjerne alle de grove blade fra spidskålshovedet. 4 personer1 spidskålhoved25 gr smør1 citron1 bundt dild1 bundt kruspersille1 dl salturt også kaldet strandkveller (kan undlades)600 gr torskefiletTænd ovnen på 200 gr. 600 gr torskefilet
Leave a Reply Cancel reply Mild karry-kokos-suppe medovnbagttorsk. Ikke en fisk jeg har ret meget erfaring med, men tilfældigvis havde jeg en pakke torskefilet i fryseren, og så var det jo bare at finde på noget sjovt og spændende
Nytåret nærmer sig, og for mange er det en tradition, at man får torsk nytårsaften. Kom dernæst porrerne nederst i et stort ildfast fad, kom derefter fisken ovenpå, som du krydrer med salt og peber efter behag, kom dernæst persille på og derefter peberfrugterne, champignon og gulerødder
Laks har tilligemed sæson hele året. Ovnbagt laks – Laks er en skøn fisk. Læg dild oven på laksen, dernæst citronskiverne, og drys til sidst med salt og peber
Jeg er vild med ideen om fyldte ting. Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Kom grøntsagerne i en kartoffelmospresser eller mos dem grundigt med en gaffel. Rør olivenolie og krydderurter i mosen og smagt godt til med salt og friskkværnet peber
Men så er det jo dejligt med nogle ovnbagte frikadeller. Måske hænger det sammen med at det som regel er kæresten, der har frikadelle tjansen, da han suverænt laver de bedste almindelige frikadeller hjemme hos os
The post Lynlækker torskmed porre og tomat appeared first on Grydelappen. En nem der med få ingredienser og minimal arbejdsindsats giver et lækkert resultat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.