Påskeægmednougat og marcipan. Det er tid til påskeæg. Her får du dem både mednougat og marcipan. Med knasende sprød chokolade udenpå og blødt fyld indeni
blog i dag – lige på falderebet til påske, medpåskeægmedmarcipan, mørk eller. kan tåle mælkeprodukter og man gerne vil have et påskeægmednougat i midten
N. u. s. t. å. r. p. k. e. n. f. o. a. l. v. d. ø. P. g. i. m. ,. h. C. H. j. b. 3. D. æ. I. J. y. T. c. ". ). (. S. -. z. M. 6. 0. %. A. B. O. R. 5. /. E. G. F. 2. 1. K. V. L. w. 8. 9. ) l
Stykket pensles med mørk chokolade og drysses med guldflager. Nougaten som er rørt blød, smøres ud på det ene stykke marcipan og det andet lægges oven på
Jeg valgte at begive mig ud i disse fantastiske påskeæg. Begge slags påske æg var medmarcipan. Den ene halvdelen af æggene blandede jeg med blendede oreo, og den anden halvdel med fint hakkede pistacienødder
Skær nougat og marcipan i små tern og vend dem i dejen sammen med hasselnødder og chokoladechunks. Sigt hvedemelet i æggeblandingen og rør det sammen med chokoladesmørret
Opbevares køling i en lufttæt box eller spises med det samme. Ælt marcipan og nougat sammen - det er lidt lettere, hvis du først skære nougaten ud i stykker
Marcipanen har jeg også prøvet før og jeg synes den egner sig rigtig godt til at bage med. Så det første lille stykke af den blev blandet i en chokoladecookie dej sammen med lidt af både den mørke og den lyse nougat – og hermed fik jeg mig bagt nogle meget dekadente konfekt cookies
Nougaten og chokoladen smelte over vandbad og de ristede mandler tilsættes. 100 marcipan 100 g nougattil mandelkrokanten skal der bruges50 g mandelflager50 nougat50 g mørk chokoladelidt mørk chokolade til overtrækMandelflagerne ristes gyldne. Marcipanen og nougaten skaæres ligeledes i rektangler med de samme mål i ca 1 cm tykkelse. De 3 slags rektangler lægges oven på hinanden og overtrækkes med mørk chokolade og pyntes med krymmel eller lignende. 100 marcipan. 50 nougat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.