Det blev derfor på min kærestes madaften at dette kom på menuen og selvom jeg til tider er lidt usikker på at overlade køkkenet til ham, så havde jeg ikke [
Selvom han til at starte med ikke helt kunne forstå hvorfor jeg ikke ville hygge med ham i sofaen. Hvis du har læst min blog på det sidste, har du nok lagt mærke til at jeg er glad for efterået
En flok unge teologer er klar til at revolutionere folkekirken. Kulmulen er skiftet ud med en torsk. Det var da i hvert fald min konklusion efter jeg havde lavet mad til deres afslutningsbal i fredags
Torben har været hjemme og vi har kæreste hygget, så skal der kage og kaffe til. Vejret har jo været lige til at tænde op i brændeovnen, så det gjorde vi og levende lys, det var helt efterårsagtigt
Men det er altså nogle lækre nyhedsmails med mange flotte modeller, som jeg lader mig inspirere af. Som ammende mor har jeg i perioder en del vågne timer om natten og meget tidligt om morgenen, hvor jeg har tid til at surfe rundt på nettet, imens jeg desperat forsøger at holde mig vågen
det er som om at jeg efter et stykke tid begynder at blive træt af at spise det samme og så går jeg over til noget andet i en periode og sådan kører det lidt i ring med mine morgenmåltider
Min mor havde bagt en hulens masse kransekager, og da jeg så hvordan kæresten guffede dem i sig, bestemte jeg mig for hvad min marcipan hjemme i skabet skulle bruges til
Her er Claus Meyer jo fantastisk til det lyse bageri og jeg besluttede at lave en portion dej af hans opskrift på mormorbrød og i stedet lave lækre boller ud af det – og sikke nogle boller
Chokoladekage med chokolademousse – den perfekte fødselsdagskage til et chokoladeøre. Hos os står den på sygdom – og derfor har bloggen ligget temmelig stille i en tid, hvor bagning ellers er en obligatorisk disciplin i mange hjem
Hæld smørvandet i og rør forsigtig til dejen bliver ensartet. Imidlertid synes jeg, at dem man køber er ret dyre og ikke særlig spændende og derfor har jeg eksperimenteret med at lave nogle selv
Til panden med laksen tilsættes cremefine og parmesan og retten simrer videre ved lav varme. Vi kan efterhånden ikke spise laks herhjemme på andre måder end som den blev serveret til aften
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.