1 Til
3 personer 1 1/2 dl quinoa 300 g cherrytomater 1/2 rødløg 1/2 agurk 2 avocadoer saft af 1/4 citron salt peber 1/4 bdt frisk basilikum Forslag til dressing 1/2 dl rød pesto 2 spsk olivenolie 1/2 spsk balsamico 1 tsk citronsaftKog quinoaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra, og lad dem køle af, imens resten af salaten laves.
Skær tomaterne i mundrette stykker. Pil rødløg, og snit det i tynde skiver. Skyl agurken, og brug en ske til at skrabe den vandede midte ud med. Skær også den i tynde skiver.
Skær avocadoerne over på langs, og fjern stenen. Skær frugtkødet i tern, og vend dem med det samme rundt i citronsaften, så de ikke bliver brune. Pluk bladene af basilikumplanten.
Bland den kogte og afkølede quinoa sammen med de forberedte grøntsager i en skål. Krydr godt med salt og peber, og pynt quinoasalaten med lidt ekstra frisk basilikum på toppen. Servér straks, så den er rigtig frisk.
Forslag til dressing
Rør den røde pesto sammen med olivenolie, balsamicoeddike og citronsaft. Krydr godt med salt og peber, og smag evt. til med lidt ekstra citronsaft.
Tweet Indsendt af Mette Lange d. 01.06.17. Kategori: Madopskrifter › Salater › Quinoasalat
Man kan så sige, at avocadoens navn måske ikke lige er noget, man forbinder med mad. Den er fyldt med B-, E-, og K-vitamin og er er meget rig på umættede fedtsyrer (de sunde fedtsyrer)
Lækker og cremet smoothie medavocado, fyldt med sunde fedtstoffer. Desuden har avocado et højt indhold af A- og B-vitaminer og mineralerne jern, og kalium
Flæk avocadoerne på langs, fjern stenene, og tag det grønne frugtkød ud med en ske. Madopskrifter › Ingredienser › Grøntsager › Avocado › Avocadomed rejer
ristet brød, ananasringe kort varmet på en tør pande ogtomater + salat til servering. For at få avocado ind i min kost, har jeg derfor brugt avocadoen i bagværk og altid serveret sammen mednoget andet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.