Snit løg og hvidløgfint og svits det ilidtoliei en gryde. Det undrer mig derfor, hvorfor jeg ikketidligere har lavet den her version af pasta bolognese, hvor det hele laves i én gryde – det er jo genialt
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. f. n. s. v. l. k. m. a. g. o. p. r. å. d. ,. S. ø. h. j. H. b. u. y. ☀. ️. ½. -. 1. (. ). 4. c. 2. 3. E. 0. B. 5. ⋰. ¯. `. ´. L. &. N. *. ¸
Quarter svampene, Hak persille, knuse hvidløg. Ground sort peber og havsalttil sæsonen. Over middel varme, tilsætolivenolie og Sautee svampene i et par minutter
Denne ret er en skøn måde, at nyde sinerejer på. rejer pr. Hæld oliei en pande, tænd for panden, rivcitronskali og hak hvidløget og hilien og put det ligeledesi panden
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. N. o. g. l. e. a. n. s. k. d. t. b. r. v. æ. m. p. ,. D. f. h. u. å. O. M. S. H. ø. R. j. T. 2. 1. 0. 4. ½. F. K. y. 3. 5. V
hvidløgsflager. Kom cremen i en skål, rejerne ovenpå og tilsidstskralden fra citronen. Den skal være stor nok til at bunden bliver lagt og appetittenbliver større, men ikke så stor at den mætter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.