Den grønne pestomedbasilikum smager også fantastisk sammen med pasta. Kold pastasalatmed rød pesto. Den her pastasalat er sprød, sød og med bid i og er også rigtig lækker til når grillsæsonen starter eller på et buffetbord
Her er en utgave medbasilikum ♫. Smak til med salt og pepper. En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Herefter tilsættes grana-ost og hvidløg, og pestoen røres sammen med en ske. Denne opskrift er lavet med økologiske solisikkekerner i stedet for pinjekerner, så også nøddeallergikere kan spise med
Denne her pastasalat indeholder både grønt til damerne og rigeligt med kulhydrater til mændene. Denne pastasalat kan serveres året rundt og ikke kun som grilltilbehør
Smag til med salt, peber. Vegansk basilikumpesto – kun rene råvarer. Basilikum, hvidløg, pinjekerner/peanuts, gærflager, citronsaft og olivenolie lidt efter lidt, til den får den ønskede konsistens
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.