Brownie:
Hak chokoladen og smelt det sammen med smørret i en gryde og lad det køle af. Sukker og æg piskes lyst og luftig. Sigt hvedemel og kakao ned i æggesnapsen og vend det forsigtig rundt i æggesnapsen. Når dejen er ensartet vendes chokoladeblandingen i. Hæld dejen i en form ca 20x30 cm og bag kagen i 10 min. ved 190 grader.
Topping:
Klip og hak skumfiduser, karameller og chokolade i mindre stykker. Gem 2 spsk af blandingen og drys resten af blandingen på browniebunden og sæt kagen i ovnen.
Skru ovnen ned til 175 grader og bag videre i ca. 20 minutter (skumfiduserne må ikke blive brændte)
Imens kagen køler af laves hindbærskummen.
Hindbærskum:
Pisk fløden let og luftig. Herefter vendes flødeskummet sammen med creme fraiche og vaniljesukker. Mos hindbær med en gaffel og vend det i cremen. Pynt den afkølede brownie med hindbærskummet og pynt evt. med friske blåbær og resten af Rocky blandingen.
J. e. g. r. k. æ. m. p. b. o. w. n. i. f. a. O. s. u. d. h. l. v. t. R. c. y. B. ø. ,. å. -. ). D. P. I. N. T. (. 2. C. 3. 0. 4. 5. 1. j. /. 8. 6. 7. F. H. x. L
A. d. v. a. r. s. e. l. D. n. k. g. i. f. o. æ. m. M. j. h. å. t. y. ,. p. b. ø. I. ". O. c. L. w. R. B. 2. 4. 3. 5. 0. 6. u. 1. P. -. 7. C. F. /. (. ). K. T. H
T. u. n. g. b. r. o. w. i. e. m. d. c. h. k. l. a. f. t. p. ø. ,. s. D. v. j. V. æ. R. y. B. O. å. K. 2. 0. -. 5. 3. 1. S. M. H. /. 8. 6. x. (. 4. ). ½. C. 7. I. L. P. N
Jeg har valgt at holde påskeferie fra specialet og dette skulle fejres med hjemmelavede rockyroad. En virkelig lækker chokoladekonfekt fyldt med bløde og knasende sager
Rockyroad stammer formentligt oprindeligt fra USA og består oftest af smeltet chokolade, der røres sammen med fyld og sættes på køl for at stivne, og så har du din egen fyldte chokolade
Hak chokolade og smelt den i vandbad sammen med olien, lad den afkøle ca. 10 min, bland chokoladen med de øvrige ingredienser. Hæld chokoladeblandingen i en form beklæde med bagepapir, ca 20x30 cm
Den bedste måde at forklare hvordan disse bidder smager, så forestil dig rockyroad – altså smeltet mørk chokolade rørt med fyld og sat til fyldt chokolade i køleskabet (se opskrift her)
Søndag eftermiddag var jeg i køkkenet sammen med min medbagesmølf Lasse. Han ville gerne bage muffins sammen med mig efter at have set hvordan Mads og jeg havde hygget os lørdag med at bage kage
Rør nødder og hindbær i, og hæld massen i en form beklædt med bagepapir. RockyRoad er mørk, mørk chokolade, dine yndlingsnødder og her også frysetørrede hindbær
Den anden dag fik jeg min veninde på besøg, og så må der jo kage til. Derfor besluttede jeg mig for at afprøve denne kage, som så både nem og lækker ud - det var den også
Brownie. I stedet for at troppe op med den traditionelle brunsviger eller kanelsnegle, blev jeg enig med mig selv om, at jeg ville forkæle mine skønne kollegaer ekstra meget i går med denne lækre kage fra The Hummingbird Bakery – og jeg tror, den faldt i god jord
Hak chokolade og smelt den i vandbad sammen med olien, lad den afkøle ca. 10 min, bland chokoladen med de øvrige ingredienser. Hæld chokoladeblandingen i en form beklæde med bagepapir, ca 20x30 cm
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.