Ingredienser For portioner portion 4 600 g. danske portobellosvampe danske portobellosvampe 600 g. danske portobellosvampe (6-8 stk) 280 g. kyllingebrystfileter kyllingebrystfilet 280 g. kyllingebrystfileter 6 kviste frisk rosmarin frisk rosmarin 6 kviste frisk rosmarin 1 citroner citron 1 citron 1 stk. salt salt 1 stk. salt 0 friskkværnet peber friskkværnet peber friskkværnet peber 1 løg løg 1 løg 2 store danske tomater stor dansk tomat 2 store danske tomater 200 g. revet cheddar revet cheddar 200 g. revet cheddar Tilføj til indkøbsliste Ingredienserne blev tilføjet til din indkøbsliste. Gå til indkøbsliste
Ingredienser Vælg ingredienserne som du vil tilføje til din indkøbsliste: Vælg alle 600 g. danske portobellosvampe danske portobellosvampe (6-8 stk) 280 g. kyllingebrystfileter kyllingebrystfilet 6 kviste frisk rosmarin frisk rosmarin 1 citroner citron 1 stk. salt salt friskkværnet peber friskkværnet peber 1 løg løg 2 store danske tomater stor dansk tomat 200 g. revet cheddar revet cheddar Tilføj til indkøbsliste
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. P. o. r. t. b. e. l. s. v. a. m. p. n. f. d. g. ,. j. h. k. D. æ. y. å. ø. u. -. J. F. 2. 4. 1. c. 3. %. S. /. 0. T. H. 5. L. 7. 6. A
En lækker opskrift på portobellosvampe med fyld der ligger let i maven. En tur igrøntafdelingeni supermarkedet den anden dag inspirerede os til denne opskrift
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. f. o. r. e. t. l. h. v. d. m. y. g. s. a. 8. p. b. (. 2. -. 3. æ. ). 4. 0. k. 1. ø. 5. u. ,. c. S. j. T. P. å
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. m. g. l. æ. n. s. d. ,. j. h. a. k. y. N. å. u. o. f. ø. b. M. v. p. O. A. R. -. (. 2. ). 1. 0. 5. T. F
Her er en nem og hurtigopskrift på æg iportobellosvampe bagt i ovnen. De er super lækre til morgenmad eller brunch og svampene giver en virkelig god smag der spillerrigtig godt sammen med æggene
Kartofler, de gode portobellosvampe og rucola passer simpelthen perfekt sammen. Ja jeg ved det, pizzaigen, og hvor smager det bare godt Her er endnu en fra bogen “Pizza” af Gorm Wisweh
I går aftes stod menuen på vores "hverdags-traver" Risotto, og det smagte som vanligt super dejligt. Oskar har ikkevilletspiserisi mange måneder efterhånden, men nu hvor han er på vej ovenpå efter al den sygdom er hans appetitheldigvis kommet igen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.