glutenfrit "rugbrød", lavet af glutenfri quinoaflager og hampemel. 50 g græskarkerner. 50 g solsikkekerner. 15-20 gram). Lad dejen stå i 5-10 minutter, til dejen er fast. Hæld dejen i en smurt 2-liters-brødform
2 dl solsikkekerner. 1 dl græskarkerner. 1 dl boghvedekerner. 200-300 g blandet mel fx ris, majs, amarant, hirse, boghvede. Herefter blandes kernerne i, og der røres godt gerne i 5 minutter. 1½ time eller til centrumstemperaturen er 98-100°C. 2 dl solsikkekerner. 1 dl græskarkerner. 1 dl boghvedekerner. 200-300 g blandet mel fx ris, majs, amarant, hirse, boghvede
-. -. E. t. l. æ. k. e. r. h. u. i. g. b. a. ø. d. m. n. H. f. s. j. ,. å. v. S. o. p. D. I. y. T. 1. 0. 2. L. 5. ½. /. F. B. (. é. 3. ). K. R. Æ. 8. P. 6. V. O. N. c. M
Der findes rigtig mange opskrifter på rugbrød og jeg har brugt den samme i en del år, så måske er det snart på tide at prøve noget andet, men først kommer min normale opskrift på rugbrød, som ud over en god del kerner indeholder hvedemel og faktisk kun en lille del rugmel, som man ville forvente var en stor bestanddel i rugbrød
wasabipasta (kan købes i de fleste større supermarkeder, der fører sushi-grej). Bland mayonnaise med wasabipasta - smag til, til du får den smag du synes om
Men alle vores andre brødopskrifter er uden æg. -). Er meget salmonella-forskrækket nemlig. -). -). -). Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort
Jeg prøver at eksperimentere med forskellige opskrifter på glutenfri rugbrød og har afprøvet denne opskrift som jeg har sammensat af forskellige glutenfri meltyper samt forskellige kerner
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.