Så jeg kan kun sige, at jeg elsker elsker elsker min rolle sommor. Og så er det jo heldigt, at jeg har verdens bedste mennesker omkring mig, som er helt indforstået med min situation, og kun gør alt hvad de kan for at hjælpe, og på ingen måde synes jeg er blevet asocial
Kan stadig høre minmor stå ved siden af og fortælle mig hvor forsigtigt det skal gøres. Husk min give-away, du kan deltage ved at klikke på billedet øverst til højre på bloggen
Næsten morgen blander du de resterende ingredienser i skålen. Kom knækkede rugkerner, hvedekerner, hørfrø og solsikkefrø i en stor skål sammen med vandet og surdejen
Rist rugbrødet indtil du syntes det er nok. 1. 2 skær din avocado i strimler. 3. Lig avocado strimlerne på dit rugbrød, tilsæt de krydderier du nu bedst kan lide 1 Skive rugbrød (efter eget valg)
Den må ikke være alt for våd så det kan godt være der skal lidt mere mel i. Dejen sættes til hævning lunt og tildækket i 30 min. Kom derefter klatter på en bageplade med en ske og lad brudene efterhæve i 30 min. Bages i varmluft ved 225 grader i 10-15 min midt i ovnen
I. s. ø. n. d. a. g. ,. e. f. t. r. v. i. h. æ. l. b. k. o. p. u. m. D. j. C. A. y. å. B. J. T. c. O. -. ). M. R. (. P. K. 3. /. 4. 1. 2. E. S. H. ". z. V. 6. w. N
Ingrediens listen i brødet er meget simpelt, der ikke noget som falder mig for øjnene, andet end den indenholder både sukker, glukosesirup og maltodextrin, så vi har med lidt meget sukker at gøre, dog kender jeg ikke forholdende i et ¨nomalt¨ rugbrød, men med min
Senere på dagen kom jeg i tanke om en af mine gamle favoritter fra tiden før den glutenfrie kost. Det ene tog lidt detandet, og pludselig havde jeg gang i at bage mandelcookies, mandelbrød, lave marmelade og morgenmad på samme tid
Det søde blandet med det syrlige og stærke er et match made in heaven. Giv dig selv oplevelsen af den hjemmelavede version – det er både nemt og uden tvivl det værd
Denne portion skal bruges som en Værtindegave og resten skal minsvigermor have, da hun er glad for disse, og hun kan om alle tåle, at få lidt ekstra på sidebenene
Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved bageren
Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders sommorgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
Knu vandet fra husblasen og kom det i en skål med citronsaft og smelt det over et vandbad. Lækker syrlig og luftig citronfromage sommormor ville have lavet den
Det skal du bruge. Jeg kan spise kikærter hverdagSom humus, i salat, i kødretter og nu også som erstatning for usunde snacksHar du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Jeg er et af de mennesker, som ikke sover ret længe om morgenen. Grunden til jeg bager mit eget brød, er at jeg godt kan lide, at vide hvad der er i de ting jeg spiser og så er jeg ikke så vild med alle de E-numre, som der er i den mad man køber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.