En sterk og god rett med mye smak. #redcurrykylling #kylling. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
skylle et marmeladeglas med atamon, så holder det lidt længere. Ingredienser. 17 til 20 prik haeng (tørrede røde chiles), halveret og frøene kasseres4 tsk korianderfrø2 friske citrongræs stilke, 1-2 udvendige blade kasseres 1 tsk hele sorte peberkorn4 tsk finthakket flåede friske eller optøede frosne større galangarod6 friske eller frosne kaffir limeblade, finthakket2 spsk hakket frisk koriander rødder eller stængler5 små skalotteløg, hakket (ca. Klip de tørrede chilies i mindre stykker med en køkkensaks og læg dem i blød i varmt vand, indtil de er blødt op, cirka 20 minutter. Put korianderfrø og peberkorn i en morter og mal det (eller i mini foodprocessor omkring 2 minutter), bland det derefter sammen med citrongræs, galangarod, limeblade, koriander, skalotteløg, hvidløg, de friske chilies, og de gennemblødte tørrede chilies i en skål. Del blandingen i 3 portioner og mal det med morteren indtil en jævn pasta er dannet, 8 til 10 minutter pr
Rør inn RedCurry Paste, tilsett fish Sauce, sukker og kokosmelk. DIGG GODT & litt HOT ♫♪ Fix ferdig på 15 minutter. 2 ss RedCurry paste. 400ml kokosmelk. 2 ss RedCurry paste. 400ml kokosmelk
&. H. o. t. G. d. D. e. n. r. a. l. i. å. g. ,. c. 2. 0. m. u. f. b. s. 1. k. v. p. R. C. y. P. ø. h. æ. j. w. . T. 4. S. 3. B. /. 6. -. 8. K. F. L. 7. 5
Varianten med appelsinsaft brugte jeg til red velvet kagerne. Deudover må jeg indrømme at jeg er ret vild med den knaldrøde farve, som jo altså kræver en del frugtfarve
Jeg er fan af indisk mad og endnu større fan af både søde kartofler og kikærter, så jeg var helt sikker på, allerede inden jeg gik igang med denne ret, at jeg også ville elske den
Serveres til ris og med et drys frisk koriander. Ingredienser. Ingredienser. Hele lejligheden dufter af karry og det er duften af min yndlings karry-ret
Det er vist oprindeligt en af Jamie Olivers opskrifter, men jeg tror ikke at den nogenside bliver lavet på helt samme måde hver gang herhjemme, men sådan er det vist medcurry
Her blev jeg præsenteret for en traditionel sydstatskage kaldet Red Velvet Cake, som basalt set er en rød chokoladekage med lækker fluffy cream cheese frosting
Grønsagerne skylles, kommes i en gryde og koger sammen med masse af dejlige varme krydderier. Har du nogle kedelige grønsager i køleskabet, så kan en curry være en god måde at få dem brugt på
Ingredienser. Retten er spicy men kan reguleres med mængden af karrypasta. Mange indiske curry'er skal stå og koge i timevis, men denne version kan laves på en helt almindelig hverdagsaften
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.