Det korte svar må være nej, men når noget af det nærmer sig datoudløb, og det endnu ikke helt er tid til de store nougatkonfekt-udfoldelser, så må den bedste måde at få det brugt på være disse store, saftige muffins med smeltet nougat
Saftige indeni. Min mormors saftige kokostoppe vender jeg tilbage til om et øjeblik. Og så har jeg nu endelig gennemskuet det trick, som får dem til at blive saftige og bløde i midten og ikke bare en tør, hård kokosklump
Rabarber saft. 1 kg rabarber i tern. 2 liter vand. 2 vaniljestænger. 250-500 g sukker. Kom vand, rabarber og korn fra vaniljestængerne samt stænger i en gryde og lad det koge op
De blev så utroligt møre, saftige og helt uimodståelige. Saftige skaftekoteletter 2017-01-08Average Rating 5 Based on 1 Review(s) MEN MEN MEN – er håb endnu for mormor retten panerede koteletter – dog pimpet lidt op
De sidste to dage har jeg plukket over 1 kg jordbær i haven(og kan sikkert plukke 0,5 kg igen i dag), og det er mere end vi kan nå at få spist mens de er gode
Kanelsnegle kan alle vist li', og de passer sig godt både til morgenbordet og eftermiddagskaffen. De fleste kan bedst lide den bløde midte, og denne opskrift gør faktisk at hele sneglen er lige så blød og lækker
Det er sommer der er sol og jeg har lavet hyldeblomst saft. Jeg har endelig prøvet, at lave min egen hjemmelavede hyldeblomst saft og den smager rigtig skønt
Det er ikke usædvanligt, at mange er syge og forkølet disse dage. Vejret er kedeligt og motiverer ikke ligefrem til at gøre meget ud af sig selv, fordi man (burde) prioriterer varme og indpakning
Forrige weekend havde jeg en god dag uden så mange smerter, så Isabella og jeg besluttede os for at lave hyldebærsaft, desværre var det sidst på sæsonen for hyldebær, så vi endte med at lave saft af en blanding af alt godt fra haven
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.