Det gør selvfølgelig ikke ligefrem retten sundere - til gengæld bliver smagen mange gange bedre, og en gang imellem må smagen godt prioriteres højest, selv om detbetyder en en lidt højere fedtprocent
Hæld olivenolie over grøntsagerne eller lig små stykker af smør og drys til slut med urtesalt. Som et lille rovdyr går du på jagt efter et eller andet, der kan tilfredsstille din sult
-. -. -. -. S. a. l. t. i. m. b. o. c. e. r. n. æ. g. k. s. f. d. h. v. R. p. å. ø. u. ,. I. j. M. A. K. y. D. (. 4. ). H. F. 1. 0. 2. L. 3. P. 5. 6. V. 7. 8. 9. é. a l
Nu skal der bare tilsættes mælk. Smag tilsidsttilmed salt og peber. Melbollen vil blive til en meget tyk masse for tilsidst at blive en lækker hvid snasket masse (også kaldt en opbagt hvid sovs)
Steg kylling og bacon og sæt dettilside. Server salatenmed stegt kylling, bacon og dressingen til. Salatmed groft bulgur, kylling og parmesan-mayonnaise-dressing toppet med sprødt bacon
med pasta, ris eller kartofler og en godsalat. Rens porrerne og skær dem i skriver. Krydr med peber. Hæld mornaysaucen over og læg kyllingefileterne ovenpå
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.