Herefter fordeles saucen over den kolde kage, ogden kan serveres når chokoladen er lidt mere fast. Det er simpelthenverdens bedste og nærmest en klassiker i mit barndomshjem
Når kagen er kold til at tages ud, skærer du den vandret i to dele - så der er en top ogen bund. Vi har dog altid en aftale om, at vi fejrer fødselsdag
En pikant smag af vanilje og lidt sprøde mandler er med til at forsøde æblemosen, som jeg lægger sammen med knuste marcipanmakroner, i stedet for den klassiske æblekagerasp
E. n. s. u. k. e. r. b. ø. d. a. g. m. f. S. h. l. t. i. -. p. o. v. D. j. ,. å. H. y. 5. 0. 1. M. æ. /. L. T. I. c. 3. (. ½. ). 2. F. 7. P. R. K. ". A
For noget tid sidenefterhånden testede jeg en opskrift på enanderledeskage. Jeg fandt opskriften tilfældigt på nettet på et eller andet forum, så jeg vover pelsenog deler opskriften med jer
Denne tirsdag var det vores dagplejers tur til at have forplejning med i form af boller, smør, pålæg mm -og så tilbød jeg at lave kageog det faldt heldigvis i god jord, jubii
et lille, hurtigt eksperiment med sojayoghurt som basis til en dressing, og så smagte. sojayoghurt. nuværende tidspunkt – altså, som jeg i hvert fald kender til
Jeg holder mig fra skidne æg, djævle æg, sild og hvad der ellers er som høre med til tradionelt påskebord, og det heller ikke påske pynt der fylder lejligheden, jeg nøjes med kage
J. e. g. h. a. r. l. v. t. m. n. b. y. u. s. i. k. o. j. p. f. d. w. -. å. N. æ. R. 4. 5. S. F. Ø. D. E. T. ø. 0. +. H. ,. V. '. L. c. B. (. ). I. C. G. Æ. P. K. A. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.