Men den eneste måde at få det afgjort på er jo ved at smage sig frem Lige nu har jeg resterne i fryseren og glæder mig virkelig meget til, at de på et tidspunkt bliver til træstammer eller romkugler
Kom kiks og sukker på panden og vend det et par min. Lime/ cremfraiche. Kom kiks på. Pisk cremfraicen stiv med flormelis , vaniljesukker og reven skal af lime
Der var begejstring omkring bordet da desserten kom på bordet. Når du skal skære kagen ud kan det anbefales at holde kniven under den varme hane så skæret bliver lidt lunt, så bliver kagen nemlig rigtig flot og glat på siden, når du skærer den
Det blev noget nær den lækreste kage jeg nogensinde har smagt (no shit. I weekenden holdt min søde veninde fødselsdag og i den anledning skulle der kage på bordet, masser af kage
Ja ja okay, den er måske “lidt” sommer-agtig, men ikke desto mindre, så smager den virkelig skønt, og så er den sund, som mange nok foretrækker i januar måned
mælkefri is, frisk frugt, chokoladesauce og finthakket chokolade som vist på billedet. Jeg har brugt mit vaffeljern fra Tefal Snack Collection til at lave disse skønne belgiske vafler
Flæk vaniljestængerne på langs og skrab kornene ud med lidt af sukkeret. Frugtkød fra passionsfrugter tilsættes sammen med appelsinsaft og hyldeblomstsaft
Helt enkelt men med masser af god smag. Lige om lidt er det weekend, og selvom jeg blot går hjemme på barsel glæder jeg mig til at have drengene hjemme hos mig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.