1 Til
6 personer ca. 600 g spidskål saften fra 1/2 citron 150 g mandler eller andre nødder 300 g frosne ærter (eller friske uden bælg) 1 bdt dild 2 æbler 200 g feta FedtfattigKlik her og få vores gratis e-kogebog med de bedste salater
Skyl spidskålen grundigt og lad den dryppe helt af. Dup det evt. tørt med lidt køkkenrulle. Snit kålen fint og kom den i en skål. Pres citronsaften over og bland godt rundt, så saften fordeles på kålen.
Rist mandlerne på en tør pande ved middel varme, indtil de begynder at tage farve (pas på de ikke brænder på). Lad dem derefter køle af.
Tø ærterne op og lad dem dryppe helt af. Kom dem i skålen med spidskålssalat. Skyl dilden og lad den dryppe af. Hak den fint og bland den i salaten.
Skyl æblerne og skær dem i små tern. Vend dem straks sammen med spidskålssalaten - citronsaften forhindrer æblerne i at blive brune.
Smuldr fetaen og bland den i salaten, eller servér ved siden af.
Tweet Indsendt af Simon Glue d. 14.06.16. Kategori: Madopskrifter › Salater › Kålsalat › Spidskålssalat
Og så bugner supermarkederne jo med rødkål lige nu og for at være ærlig, så kender jeg faktisk ikke særlig mange retter med rødkål – hvad bruger du det ellers til
S. o. m. t. i. l. b. e. h. ø. r. n. f. s. k. …. a. v. d. j. g. y. ,. D. æ. u. c. P. å. T. w. z. ”. –. E. J. p. M. -. (. 4. 6. ). 0. 3. 5. 1. 7. /. ½. L
Bland ingredienserne til dressingen sammen – eventuelt med et lille piskeris. 1. Snit spidskålen fint. 2. Skræl gulerødderne og riv dem groft, eller brug et juliennejern
Madopskrifter › Salater › Kålsalat › Spidskålssalat › Spidskålssalatmed æble. Spidskålssalaten. Hvis du vil lave dressingen til salaten, er det en god idé at starte med det
E. n. r. i. g. t. d. e. j. l. s. a. m. b. p. k. å. …. f. I. h. O. A. W. R. v. o. ”. S. ,. J. u. æ. ø. M. –. (. 4. 5. -. 6. ). 3. ½. 7. 1. P. y. 0. c. 2. B. K. L. V
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.