12 stkRødtunge
filet1 stkGrøn spidskål hovede10 stkCherry tomater1 dlSolsikkekerner (Ristede)2 spsk.Fetaost4 stkHvide asparges2 spsk.Hakket purløgSkræl de hvide asparges og skær dem i nogle mellemstore stykker, så de er klar til at blive dampet. Snit derefter den grønne spidskål i nogle grove flager, så de er klar til stegning. Rist solsikkekernerne i olivenolie og fint salt indtil de er gyldne. Derefter hældes de over på et stykke køkkenrulle og tørrer. Rødtungefileten saltes med fint salt på den ene side, og steget på en VARM pande i olie. Når den er ved at være gylden på stegesiden kommes der en god klat smør, hakket hvidløg og timian på panden i de sidste 30 sekunder, imens du overbruser fileten i smør. Tages derefter af og trækkerImens fisken trækker, dampes de hvide asparges i saltet vand med en god klat smør i. Samtidig med det steget den grønne spidskål af i olie på en VARM pande, og smages til med salt og peber.Anret derefter (fx. som på billedet) spidskålen nederst, derefter de hvide asparges, så ovn tørrede tomater, en god skefuld feta-tern, de ristede solsikkekerner og lidt hakket purløg, og fisken på siden med lidt brunet smør fra stegningen.
V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
400 g grønt på frost 1 tsk karry 1 då kokosmælk 1 dl Vand 15 g maizenamel Salt 4 spsk sojasovs 4 spsk sød chilisovs Varm en pande med lidt olie og kom karryen på. Servere evt med ris , peanuts , kokosmel og ananas eller bare grøn salat , for at spare på kalorierne 400 g
Stegt kyllingebryst med rosenkål som pure og rå salat. Antal personer. 2 personer. Forberedelsestid. 20 minutter + 30 minutters marinering af kyllingen
Dagens ret er en lunkålsalat og med lidt ændringer, kan den sagtens bruges som fyld i en pandekage. Hvis du vil bruge kålsalaten som fyld i en pandekage, så skær du æggene ud i mindre stykker og varmer dem sammen med kål, tomater og peberfrugt
Steg dem til de er gennemstegt, stil dem til side for at køle af, og skær i mindre skriver. Salatmed krydret kylling, og en lækker ostebid lavet af naanbrød med smeltet ost
Linserne koges i bouillon sammen med et laurbærblad i ca. Dels er den lun og dels er der selleri, æbler og nødder i, alt sammen hører noget der mere hører til efteråret end til foråret
Lunsalatmed rodselleri, linser, æble og nødder. Her på falderebet til juledagene med al den lækre, men ikke altid så sunde mad, får I lige en sidste god kødfri salat
Mmmm der er bare noget comfy med en lunsalat på en stille hjemme-aften. Rødbeder, græskar, løg og pynt medsalat, feta, pinjekerner og lidt god olivenolieVelbekomme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.