Det er det absolutte tegn på forår, når man kan servere stenbiderrogn. Vend stenbider rognen i. Anret stenbider rogn, aspargeserne, rødløg og rugbrødstrekanter på et stort fad
Jeg er læser mange forskellige typer madblogs, og det er en skøn måde at få lidt inspiration, så man kan bruge ideerne på sin egen måde i sit eget køkken
Salvie og bacon (eller lufttørret skinke) er skabt til at live lidt op på en mørbrad, hvor kødet nok er det møreste på grisen, mens smagen er temmelig sart
Heldigvis kom der en sjov og dejlig mail i min indbakke, som nu laver om på det, og det kommer til at handle om vidunderplanten, grønkål, som velsagtens er en af de sundeste fødevarer, der findes
Heldigvis kom der en sjov og dejlig mail i min indbakke, som nu laver om på det, og det kommer til at handle om vidunderplanten, grønkål, som velsagtens er en af de sundeste fødevarer, der findes
Stenbidder rogn fåes i små glas eller hos fiske handleren , der kan der være hinder på som skal fjernes , det gøres lettest ved at ligge rognen i vand og piske det let med et piskeris , så sætter hinderne sig fast i dette og kan nemt fjernes , afdryppes godt bagefter
Er du en frækkert, kan du drysse god rogn fra stenbider, ørred, laks eller andet over retten. Kom et halvt finhakket løg per mand på en sauterpande sammen med en god sjat olivenolie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.