Flødeboller – vejen til den perfekte opskrift. Der var den perfekte guf — som jo også kan bruges til is, hvis du til allersidst lige pisker lidt knust frysetørret hindbær/jordbær i
Men nej – milkshakes er bestemt ikke noget jeg har drukket meget af i mit liv, så hvorfor jeg pludselig fik lyst til at drikke én, ved jeg simpelthen ikke
Når kagen er kold til at tages ud, skærer du den vandret i to dele - så der er en top og en bund. at være sukkerfri hænger ikke heeelt sammen med fødselsdag - en traditionel dansk fødselsdag plejer jo at være noget af en kaloriebombe, men ikke længere
Basisopskriften er fantastisk til at lege videre med. Peanuts og sukkerfri skumfiduser. Disse cookies bliver utrolig store, og er derfor perfekte til "share a cookie"-konceptet
I hvert fald betyder det, at vi har fået en vaskeægte hverdag igen med to udearbejdende forældre og to børn i institution, og så bliver det sekundært med bloggen, selv om kameraet er fyldt med billeder af kager, jeg gerne vil dele med jer Men tilbagetil det, det hele handler om – glutenfri mazarintærte
Den her kage er simpelthen for god til at være sand – Lækker, nem, hurtig og ret sund. – Frk. Vi fik gæster dagen efter, og da de spiser meget sundt, vil det være super oplagt at lave en “sund” kage til dem … så jeg gik i gang i køkkenet med hvad jeg lige havde i skabene
I forbindelse med mit praktikforløb hos Wauw is, har jeg lavet denne lækre chokolademuffins – med en næsten blødende midte, som er perfekt til en god vanille- eller jordbæris
Disse små kager har dog intet med ost at gøre – de er nemlig mælkefri. I en foodprocessor blendes figner, dadler, hasselnødder, havregryn, kanel, chiafrø og vand godt sammen til en fast masse
Lun æblemosen og tilsæt tykmælk. Rør derefter gæren ud i massen, og tilsæt salt og olie. Tilsæt sukrin. Rør fuldkornshvedemel og hvedemel i (gem til mel til senere) dejen skal være klistret
Opvarm ovnen til 180 grader varmluft. 8 min til de er gyldne. Jeg havde nogle modne bananer liggende og i stedet for at smide dem ud, så brugte min veninde Elisa og jeg dem i disse muffins
Men det er fyldt med sukker – ligesom det man køber i butikken. Eller det er de opskrifter jeg har set indtil videre… Men det er der heldigvis råd for, så jeg har lavet en sukkerfri version af den hjemmelavede krymmel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.