Denne her svamperisotto har så meget smagt fra svampene og forårsløget passer perfekt sammen med. Det skønne ved en risotto er at det smager fantastisk og så tager det ingen tid at lave
Opskrift svamperisotto risotto med svampe og fisk, rødspættefilet. Der er jo mange måder at tilberede risotto på, men da jeg nu i forvejen havde en pose blandede tørrede svampe liggende, så var det jo oplagt med en svamperisotto
Jeg er jo STOR fan af risotto da det er billigt og kan varieres på tusinde måder afhængig af sæson. Svampe er i sæson i efteråret, specielt september og oktober, men kan findes længere såfremt der ikke har været frost
Svampesuppen her er måske et kryds mellem svamperisotto og svampesuppe. Der er ikke meget, der slår en dampende varm skål suppe, der kan slubres med en ske på en kold dag
Svamperisotto Nem ret. Udskriv denne opskrift. Fyldig ret, som også sagten kan serveres med ris. Ingen kød i dag, men en lækker ret, hvor vegetaren også kan deltage i måltidet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.