Svampet chokoladekage i bradepande
www.webopskrifter.dk
www.webopskrifter.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 350 g smør
  • 1150 g chokolade
  • 14 æg
  • 16 dl sukker
  • 12 1/2 dl yoghurt
  • 13 dl mælk
  • 18 dl hvedemel
  • 11 tsk natron
  • 11 tsk bagepulver
  • 15 spsk kakaopulver
  • 1500 g mascarpone
  • 11 1/2 dl flormelis
  • 1150 g smør
  • 185 g chokolade
  • 15 dl flormelis
  • 11 ægSmelt smør og chokolade i en gryde ved lav varme. Stil det til side, og lad det køle af.
  • Pisk æg og sukker sammen, til det er lyst og luftigt, og bland yoghurt og mælk i.
  • Bland hvedemel, natron, bagepulver og kakao, sigt det i dejen, og bland det forsigtigt sammen. Rør derefter den afkølede chokoladeblanding i.
  • Hæld ca. halvdelen af dejen op i en bradepande (ca. 35x40 cm) beklædt med bagepapir.
  • Creme der gør kagen ekstra svampet
  • Pisk mascarpone sammen med flormelis og kakao. Sigt det evt. i, så du undgår klumper. Kom cremen op i en frysepose eller en sprøjtepose, og klip hul i hjørnet. Sprøjt cremen ud over dejen i bradepanden, og hæld resten af dejen over.
  • Bag kagen ved 175 grader i ca. 30 minutter.
  • Den svampede chokoladekage smager skønt i sig selv, men hvis du vil pynte den lidt ekstra kan du smøre glasur på.
  • Glasur
  • Smelt smør og chokolade ved lav varme, pisk derefter flormelis i og til sidst ægget. Smør glasuren på kagen, når den er helt afkølet. Tweet Indsendt af Elise d. 16.03.16. Kategori: Madopskrifter › Kager › Chokoladekage › Chokoladekage i bradepande

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.