11 ægSmelt
smør og chokolade i en gryde ved lav varme. Stil det til side, og lad det køle af.
Pisk æg og sukker sammen, til det er lyst og luftigt, og bland yoghurt og mælk i.
Bland hvedemel, natron, bagepulver og kakao, sigt det i dejen, og bland det forsigtigt sammen. Rør derefter den afkølede chokoladeblanding i.
Hæld ca. halvdelen af dejen op i en bradepande (ca. 35x40 cm) beklædt med bagepapir.
Creme der gør kagen ekstra svampet
Pisk mascarpone sammen med flormelis og kakao. Sigt det evt. i, så du undgår klumper. Kom cremen op i en frysepose eller en sprøjtepose, og klip hul i hjørnet. Sprøjt cremen ud over dejen i bradepanden, og hæld resten af dejen over.
Bag kagen ved 175 grader i ca. 30 minutter.
Den svampede chokoladekage smager skønt i sig selv, men hvis du vil pynte den lidt ekstra kan du smøre glasur på.
Glasur
Smelt smør og chokolade ved lav varme, pisk derefter flormelis i og til sidst ægget. Smør glasuren på kagen, når den er helt afkølet. Tweet Indsendt af Elise d. 16.03.16. Kategori: Madopskrifter › Kager › Chokoladekage › Chokoladekage i bradepande
Pisk æg og sukker til en luftig masse. Mos bananerne med en gaffel, og pisk mosen i æggemassen. Kom bagepulver, vaniljesukker, salt og hvedemel i en skål og sigt det i massen
Feriekagen klar tilmin far – svampetchokoladekage m/frugtyoghurt og lækker glasur. Det blev i stedet denne supernemme chokoladekage, og så piftede jeg den lidt op med mokka-mint glasur og frysetørrede hindbær – bare så den så ud af lidt
Normalt plejer jeg at bage en traditionel banankage, men denne gang blev det til en svampetchokoladekage hvor jeg har brugt de modne bananer, til at søde med
)Som i kan se har jeg brugt den mindste runde form jeg kunne finde, for ville have en så høj kage som muligt, da både min kæreste og jeg elsker høje, lækre, svampede chokoladekager, mmh
Chokoladekage med chokolademousse – den perfekte fødselsdagskage til et chokoladeøre. En måned spækket med hygge, gæster, besøg, levende lys, hjemmebag, hemmeligheder og alt derimellem – for de fleste i hvert fald
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. N. o. g. e. t. l. æ. k. r. s. a. d. ,. m. f. y. n. c. h. -. D. u. v. K. b. 1. 7. 5. 3. T. p. 0. 2. ø. /. å. j. S. H. J
Efter mitindlægi lørdags bad Jeanette om opskriften på chokoladekagen. Og den vil jeg da meget gerne dele, for har lavet kagen et par gange efterhånden og synes den er rigtig lækker
en fedtfattigchokoladekage, som stadig er lækker, svampet, sød og skøn. - og lidt nutella som topping Godt nok er der ingen fedtstof i, men derimod en anelse sukker
Denne chokoladekage med dadel, banan og kokos som er lavet med mandelmel er rigtig lækker. Kagen er helt uden tilsat sukker og endda også glutenfri, da der ikke er brugt mel i kagen men i stedet tilberedt med mandler og kokosmel
Jeg bagte kagen i den bradepande, der nu engang var på gården, måske ca. Eller måske bare mørkebrun som chokoladekage med kakaomælk… For der var ingen fredagskage isidste uge
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.