Mulighederne er mange, og tilmed uendelige hvis du altså er til syltederødløg. Opbevar de syltederødløg på køl, hvor de holder sig friske og spiselige i ca
Det er nemt at lave syltederødløg, og de smager så pragtfuldt. De kan holde sig i evigheder i køleskabet, så ligger der et par rødløg i grøntsagskurven du ikke kan få brugt, så er det oplagt at sylte dem
Har du nogensinde smagt syltederødløg. Jeg besluttede mig for at det måtte jeg bare prøve igen, og glemte så alt om de syltede løg, indtil jeg for et par uger siden så et opslag med dem på Facebook
5-6 rødløg. 5-6 rødløg. Opskrift. 1 l eddike. 2 dl sukker. 1 spsk peberkorn. Hele krydderier hvis du har lyst, her laurbærblade, stjerneanis, chili og enebær
blandt andet syltederødløg, som jeg er helt vild med. Jeg har aldrig været vild med syltede sager. I rå form kan rødløg godt være skarpe i smagen, men når de syltes, opnår de en lækker, sur-sød smag og et godt bid
Syltederødløg sætter prikken over i’et i en hjemmelavet veggieburger eller sandwich. Jeg bruger mere rødløg, end jeg bruger hvide løg, da jeg synes, rødløg smager af mere og har en sødere smag
- De Syltederødløg kan stå i køleskab op til ca. rødløg. - Rødløg pilles & skæres i tynde skiver. - Læg rødløg skiverne i et stort sylte glas eller i en skål og hæld den varme lage over
Da jeg trådte ind i køkkenet, spottede jeg straks min svogers hjemmelavede syltederødløg, der stod og puttede sig ovre i hjørnet på køkkenbordet mellem andre råvarer og lign
Jeg er i fuld gang med at få fylde alle de glad vi har til overs med alt muligt dejligt - i dag blandt andet syltederødløg, hyldeblomsteddike og råsyltede rabarber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.