Et eksperimentmed et nyt sødemiddel jeg har købt ogafprøver for tiden, for at se om min krop mener det er naturligt nok - hvilket tiden må vise - og så er det meget lettere at dosere … Og altså igenigen, en iste helt uden hvidt sukker, tilsætning, smagsforstærkere, farvestoffer oganden kemi
Fettucine medenfløde-/ostesovsmed rejer og ovnbagt laks – enaf favoritterne herhjemme. I samarbejde med Philips har jeg og lille A været i gang med at afprøve deres nye Pastamaker
D. e. r. m. a. n. g. f. j. d. h. s. u. k. t. o. v. l. b. i. y. '. R. ø. æ. å. ,. O. A. F. p. S. J. C. é. (. ). *. 2. w. 1. 5. 0. c. H. I. K. /. B. L. 4. “. ”. M. …
Mordors Pande MedSyrlig Tofuscramble fra Veganer. Du kan altså beslutte dig for at spise tofu til aftensmad, finde lidt sojamælk og citron i køleskabet og så bare gå i krig med det samme
Skal du lave en hurtig og simpel dessert til dine gæster, som samtidig virkelig er flot og ser mere avanceret ud, endden er, så skal du prøve dennemarengsbundmed fløde og bær
Den er en god basis-is, der kan bruges til at lave et væld af is med bær-, kaffe- og chokoladeis. Når blandingen er afkølet, så sæt den i fryseren, men tag den ud hver halve time og rør densammenmeden håndmikser for at undgå krystallisering
Smag til med salt ogcitronsaft. Derudover er solsikkefrø er helt del billigere end de klassiske pinjekerner, og det er jo altid dejligt at spare pengeuden at få på kompromis medsmagen
Der skal pyntes lidt op med masser af lyskæder, små lyshuse, engle, koglerogenkelte nisser. Vintertid er lig med hyggetid og det er nu tid til en hel masse hyggelige aktiviteter indendørs
Tilsæt alle ingredienser pånær kokos, da de tilsættes efter afkøling. Afkøles helt. Oftest bliver denenhindbærversion, da Oskar får en god klat kogthindbær-kompotovenpå sin havregrød om morgenen
-. -. E. l. s. k. e. r. i. b. a. ,. n. å. d. t. v. g. m. o. h. f. S. j. p. ø. c. y. D. F. L. U. K. O. u. 4. (. /. ). 1. I. æ. B. 8. 0. 5. P. W. 3. H. ". 7. ½. J. A. T
I am giving tips on how to serve Carte d’Or ice-cream with salted caramel. Igen i år har jeg teamet op med Carte d’Or, som ønsker, at jeg skal komme med serveringsforslag med deres is
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.