Vi lavede i weekenden de absolut BEDSTE burgere - eller rettere burgerboller. Vi serverede dem for to grandvoksne mænd, og alle var enige om, at hvis bare café-burgere var en brøkdel så gode
BangBangChicken er typisk gatekjøkkenmat fra Szechuan i Kina. Navnet kommer av lyden fra en trestokk kalt "bon" som blir brukt til å banke kyllingen i møre biter
Denne opskrift, er nem og lækker med masser af smag og kraft. I min udgave har jeg lavet den på 1 hel kylling og kogt fond på skroget, synes man ikke lige at kunne overskue det kan alm
Chicken cashew paleo style2 kyllingbryst i fine skiver2 gulerødder i skiver1 løg i skiver2 fed hvidløg groft hakket3 forårsløg i grove skiver1 rød peber i grove tern1 håndfuld cashew nødder1 tsk
Sichuan peber (Szechuan pepper). Opskrift BangBangchicken, kylling, pang pang chicken. En meget klog kineser sagde engang ”Du bangbang kylling med kagerulle, du ikke skære med kniv kylling”
Placer kyllingebryster på et skærebræt. Ved hjælp af en skarp kniv, skæres slidser på tværs af kyllingebryst omkring 3/4 af vejen gennem kyllingebryst og pas på ikke at skære hele vejen igennem
Tandoor er en leirovn, som fylles med trekull. I den steker de brød, kjøtt, fisk og kylling. Kjøtt/fisk blir ofte tredd på spyd for at de skal være enklere å steke
Pulled chicken er perfekt fredagsmad (og et fedtfornuftigt alternativ til pulled porked). Pulled chicken passer sig selv i ovnen, men den kræver selvfølgelig, at man er hjemme til at sætte den ind … Du kan speede tempoet lidt op ved at bruge kyllingeinderfilet
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
CHOP SUEY betyr blandede biter, så den kan lages med mange forskjellig ingredienser. Det er vel den kinesiske retten, som er best kjent i Norge, men som det finnes 1000'vis av oppskrifter på
Det karakteristiske ved butter chicken er den milde, aromatiske sauce med masser af krydderier og det helt møre kyllingekød, herfra “butter chicken” – retten er altså ikke fyldt med smør (min version er ihvertfald ikke), men den smager simpelthen så lækkert og cremet
Chicken korma – opskrift. Chicken korma eller på godt dansk braiseret/grydestegt kylling. Chicken er engelsk/amerikansk og betyder kylling og korma er urdu og betyder braisere/grydestege
Hele lejligheden dufter af karry og det er duften af min yndlings karry-ret. Første gang jeg fik retten serveret var hos mine svigerforældre, hvor min svigerfar havde været i køkkenet og havde kokkereret denne lækre gryderet
Butter chicken – Det indiske køkken har for længst vundet mit hjerte. Og det er jo ikke bare krydderier, som de fleste danskere kender dem – stødt – næ, du det er hele krydderier
Jeg har længe haft lyst til en rigtig curry. Sådan en som rigtig kan give lidt varme på en kold januardag og det er lige netop sådan en omgang vi har fået her til aften
God enkel kyllingsalat med masse smak. Kyllingsalat. Jeg er så glad i pasta og pesto -i mange varianter. Dette er en ganske sunn variant med fullkornspasta, kylling og masse grønnsaker og linser
Lækker smagfuld indisk ret, der virkelig får din smagssans på eventyr. Det indiske køkken forstår virkelig at benytte en masse krydderier i deres retter og det er virkelig en smags-oplevelse at sætte tænderne i sådan en ret her som tikka masala
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.