Tapas – I landende omkring middelhavet serverer de tit et udvalg af mange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigt måltid, der spises efterhånden som retterne bliver tilberedt
Jeg valgte at de skulle fyldes så man kunne bruge dem som tapas. I det tidlige forår var jeg i IKEA og der faldt jeg over en peberfrugt busk med en del små peberfrugter på
Sæt gryden tilbage på komfuret og tilsæt Philadelphia og en smule vand, hvis suppen virker for tyk. Jeg har haft en smule travlt her på det sidste, da jeg har eksamen helt op til ørerne, så derfor er jeg taget hjem til mine forældre for at få fred og ro til at skrive
Den her opskrift har jeg haft og brugt i mange år - nu bliver den delt her på bloggen. Man kan også vælge at hakke noget mørk, lys eller hvid chokolade i - det gør den ikke ringere
Så jeg lavede en ordentlig gryde chili, Bo lavede masser af fuldkornsris, så lavede jeg et lækkert fad med grønt, guacamole, dressing på creme fraiche, en ren creme fraiche uden noget, en skål med ekstra kidney bønner og så varmede vi taco skaller i ovnen
Løgene skal være blanke og lige begyndt at tage farve, så kommes fond på. Nu når det er lidt koldt uden for og kæresten har lidt ondt i halsen, så skal vi da have suppe
Følg opskriften bagpå rugbrødsblandingen og slut af med at tilsætte den grofthakkede chokolade. Form små brød på en bradepande og lad dem hæve en times tid
Her får du en meget nem måde at lave sådan en på, og jeg har endda taget billeder (undskyld kvaliteten) hele vejen igennem, så det bliver super nemt at lave sig en lækker og velsmagende sovs
For ikke at falde i den værste sukkerfælde, sørger jeg for at være forberedt og købe rigeligt med snacks ind til eksamensperioder – eller andre tidspunkt hvor jeg ved at snacktrangen kommer snigende
Det stod derefter på køl mens jeg tilberedte det andet. En af mine livretter er boller i karry og jeg har lavet retten med gulerod, selleri og æble,- godt inspireret af et billede jeg så forleden
Hjemmelavet franskbrød med den lækreste sprøde skorpe og så endda på en sundere måde. Jeg synes ofte at de såkaldte “sunde opskrifter” på brød og boller bliver en smule kunstige, men jeg er virkelig imponeret over opskriften her
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.