Varm tarteletterne i ovnen hvorefter de fyldes medkyllingefyldet. tarteletter. Hvis aspargesne er lange skæres de i mindre stykker og tilsættes sovsen medkyllingen
Kom kyllingeresterneog så mange asparges i som du ønsker. Efter det gode sommervejr er kommet tilbage, så blev det til at der skulle grilles noglekyllinger på roterende spyd
Hæld aspargeserne i et dørslag og giv afkøl dem med koldt vand. Krydr med salt og peber. Man kan kende den på duften af hvidløg og den er rig på c-vitamin
ved middel varme, drys lidt salt over og anret med det samme. Dette er en super lækker frisk sommerret, portionsstørrelsen passer til den lette sult eller i sammenhæng med en meny, men mætter temmelig meget selvom den ikke syner af så meget
Smid kyllingen i kærnemælk krydret med salt og peber. Stegt kyllingmed melonsalat. Tag kyllingen op af mælken, dup den tør og steg den i en blanding af smør og olie på en pande til den er gyldensprød og gennemstegt, inden den skæres i skiver og anrettes på salaten
Suppen jævnes med maizena til ønsket konsistens, hvorefter aspargesogkylling tilsættes. Kyllingekødet skæres i mindre tern, og de grønne asparges skæres ligeledes i mundrette stykker
Inspireret af newyorkerbyheart der lavede kylling gordon bleu medaspargesog div. Pensl den ene side med blandingen af sennep, margarine, løgpulver, salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.