Brøddet er lavet af Psyllium frøskaller, Sojaprotein, Hvedeklid, Hvedekim, Æggehvidepulver, Bagepulver, Yoghurtpulver og Salt… Så nej – det er IKKE glutenfri
Der har i noget tid stået en pakke af Karolines Køkkens nyeste påfund i mit køleskab – softice. Om det var varmen eller sandheden så røg isen meget hurtigt ned, og jeg synes den havde den helt rigtig smag og konsistens af “rigtig” softice
Det var der også til den sidste vinsmagning, og det har jeg fået lidt glæde af. Jeg har nemlig fået denne brødblanding, på et brød der hedder Elverbrød
Vi har valgt at teste tre forskellige mælkefri piskefløder fra SoyaToo. Efter noget research har det vist sig, at SoyaToos piskefløder har været taget af markedet i en periode, fordi de ikke var gode nok til piskning
Heri var en masse lækre sager, som jeg kunne prøve af i køkkenet. Da jeg fik gæster i weekenden, tænkte jeg at jeg kunne slå to fluer med et smæk og derfor lave både flute til aftensmaden og et franksbrød til morgenmad
Så jeg har testet dem mod hinanden i mine favorit kageopskrifter. Når man gerne vil undgå sukker (og det er der mange gode grunde til), kan gode kager være lidt af en udfordring
J. e. g. f. i. k. n. v. t. a. o. r. U. m. …. j. l. p. ø. s. u. d. h. C. D. å. y. ,. æ. R. b. S. A. -. (. 3. 4. ). ½. 1. 2. 0. 5. c. K. T. 6. L. /. E. –
Marengs fuld af smag. Kom lidt bag på mig, men smager vildt godt sammen med lys chokolade – hvis man altså er til den slags… Jeg har selv købt mit lakridspulver i en af Helsemins butikker, men du kan se her hvilken variant, det er
Test det gerne undervejs Hvis du er i tvivl, så giv den gerne lidt mere. Jeg plejer altid at lave små flødeboller, da jeg synes, at de passer godt til kaffen og gæster
Lav en test først. Siden jeg (for efterhånden en del år siden) boede i Dubai, har jeg haft en kærlighed til falafler, men der er altså rigtig stor forskel på smag og konsistens på falafler
Så er der serveret rygende varme bryggerboller, test dem straks med lidt koldt smør. Bryggerboller er grove maltboller med en god mørk æl, masser af honning og så lidt kerner, solsikkekerner og hørfrø til at give lidt struktur
Så stik ind imellem en finger ned til den og test temperaturen. Smørret skal klares, hvilket betyder, at den hvide del af smørret skal falde til bunds, og man kun bruger den klare del
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.