D. e. n. t. h. a. i. l. d. s. k. c. u. r. y. o. m. g. f. v. æ. S. b. ,. j. å. p. J. B. ø. -. 1. R. A. L. C. M. T. Ø. 2. I. 5. 0. ½. 4. z. F. K. H. V. w. 3. 6. 7. 8. '. 9
Del på Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pocket(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Relateret
Du skønne Thailand…. Drømme drømme drømme………. Århhhhhh, jeg vil så gerne på en. familieferie til Thailand. Vi har været i Hua Hin 2 gange inden vi fik børn og jeg vil
Så er jeg hjemme igen efter 3 fantastiske måneders backpackerrejse gennem Sydøstasien. Det har fuldstændig overgået mine forventninger, og jeg har oplevet mere, end jeg nogensinde kunne have håbet på
Cashew nødder er oprindeligt ikke noget man brugte i det thailandske køkken. Men der sker det samme i Thailand som i Danmark, udenlandske specialiteter kommer til landet
Denne ret sender mig fluks ned til det varme Thailand. Det er en af de mest klassiske retter, som formentlig vil være at finde på de fleste thailandske menukort eller hos mange små gadekøkkener i det dejlige land mod sydøst
Den nemme og virkelige lækre pizza har jeg fået opskriften på fra min søde bonus-datter Mai. Jeg vil rigtig gerne dele opskriften med jer, måske den står på menuen til aftensmaden i morgen
Selvom forårsruller ikke er en del af det oprindelige thailandske køkken, så er de forårsrullerne, som flere andre retter, blevet en fast del af thai køkkenet
Jeg ELSKER pad thai. Det er en af de retter vi spiste igen og igen i Thailand, da vi rejste rundt i sommers – og nu spiser igen og igen herhjemme Vi startede også hele turen ud med et madlavningskursus i Bangkok (læs mere her), som virkelig fik os fanget
Denne peanutsauce er min absolutte ynglings. Da jeg endelig er kommet helt af med min graviditetskvalme, kan jeg endelig dele al den fantastiske madinspiration, som vi fik gennem vores 5 dages madkursus i Bangkok i sommers – se mit indlæg om madkurset lige her
Opskriften er fundet i kogebogen Pleasures of the Vietnamese Table af Mai pham. De vietnamesiske crepes, banh xeo, er fast inventar inden for vietnamesisk street food grundet deres popularitet - en popularitet, der er fuldt ud forståelig
For nogle år siden var jeg på en rigtig skøn rejse i Thailand med tre venner. Min ene veninde var vegetar, og jeg besluttede mig også for at prøve vegetarismen af i en måned, sådan bare for sjov
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.