Server med kogt pasta og et drys hakket basilikum. Smag til med balsamico. pasta, gerne fuldkorn. Pastamed Kødboller og Tomatsauce til 2 personer. Ælt kødet med salt, peber og parmesan og form 16-20 små kødboller
Tilsæt tomatsaucen, madlavningsfløde og grofthakket basilikum. Dette var oprindelig bare en pastamed tomatflødesauce, men jeg tilsatte lidt chorizo og den blev SÅ lækker
Si vandet fra pastaen og bland den sammen medtomatsaucen. Bring en stor gryde med saltet vand i kog, og kog pastaen efter instrukserne på pakken, til den er al dente
Tomatsauce. Det her er en af mine favorit alternativer til spaghetti med kødsovs. frisk pasta - evt. Til tomatsaucen svitses løg og hvidløg i lidt margarine
Smag eventuelt til med lidt mere salt, hvis det bliver nødvendigt. Så skulle den egentlig steges færdig i tomatsaucen, men jeg krydrede den med salt og peber og stegte den færdig i ovnen ved 175 grader i ca ½ time. Tomatsaucen lavede jeg ud af 1 hakket løg og 1 hakket fed hvidløg som jeg stegte på panden og tilsatte en dåse hakkede tomater, 1 dl boullion og oregano og kogte det på panden i ca. 3 for kødet, 6 for pasta og 1 for salaten pga
Tomatsauce. Varm en pande op med olie, form farsen til kødboller og steg dem i olien. hytteostRør farsen sammen med de øvrig ingredienser og lad farsen stå og trække på køl i mindst 30 minutter. Når kødbollerne er stegt på alle sider er de klar til at simre med i tomatsaucen 15 minutter inden servering
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.